ΕΛΛΑΔΑ

Ψάχνουν τη γιάφκα του «Επαναστατικού Αγώνα»

Ψάχνουν τη γιάφκα του «Επαναστατικού Αγώνα»

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. έχει πέσει όλο το βάρος των ερευνών για τον εντοπισμό της γιάφκας με το οπλοστάσιο του «Επαναστατικού Αγώνα», αλλά και των ασύλληπτων μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Στο «μικροσκόπιο» για αποτυπώματα και DNA έχουν μπει το διαμέρισμα - κρησφύγετο της οδού Δροσοπούλου, το οποίο είχε νοικιάσει ο Αντώνης Σταμπούλος με πλαστή ταυτότητα που έγραφε τα ψεύτικα στοιχεία Ευθύμιος Τσέργας, όπου βρέθηκαν δύο κράνη, το σπίτι του στο Μαρούσι, το αυτοκίνητο και η μοτοσικλέτα του.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν ξανά τα βίντεο από τις ληστείες σε τράπεζες που συμμετείχε ο Νίκος Μαζιώτης, όπως αυτή στην Κλειτορία Αχαΐας, για να διαπιστώσουν εάν ήταν μαζί του ο Σταμπούλος.

Στο «μικροσκόπιο» οι φίλοι του Σταμπούλου

Οι αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής ερευνούν το περιβάλλον του 31χρονου συνεργού του Μαζιώτη, αφού εκεί όπως λένε, ίσως υπάρχουν ασύλληπτα μέλη του «Επαναστατικού Αγώνα».

Το 2002 μαζί με τον Αντώνη Σταμπούλο είχαν προσαχθεί τρία ακόμη άτομα στην αστυνομία, επειδή τοποθετούσαν αφίσες αντιεξουσιαστικού περιεχομένου, χωρίς όμως να τους πάρουν τότε αποτυπώματα και γι αυτό ο 31χρονος ήταν «καθαρός» για την αντιτρομοκρατική.

Δύο χρόνια αργότερα, κάποιοι από αυτούς είχαν προσαχθεί και πάλι κοντά στο Πολυτεχνείο, χωρίς όμως να προκύψει κάποιο στοιχείο σε βάρος τους.

Εντωμεταξύ σήμερα είνα προγραματισμένη να γίνει η μεταγωγή του Σταμπούλου στις φυλακές Κορυδαλλού. Υπενθυμίζεται ότι ο 30χρονος κρίθηκε την Κυριακή προφυλακιστέος, κατηγορούμενος για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.

Διαβάστε επίσης:

Προφυλακιστέος ο συνεργός του Μαζιώτη

Στον Κολωνό βρέθηκε το Ι.Χ. του Σταμπούλου