ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα απολογείται ο οδηγός της φονικής νταλίκας

Σήμερα απολογείται ο οδηγός της φονικής νταλίκας

Σήμερα απολογείται στον ανακριτή Βέροιας, ο Ρουμάνος οδηγός της νταλίκας που σκόρπισε τον θάνατο την περασμένη Κυριακή, στην Εγνατία Οδό,στον κόμβο Βέροιας.

Τραγικά τα λάθη του 39χρονου, που από την πρώτη στιγμή, ισχυρίζεται ότι είχε πρόβλημα στα φρένα του οχήματος για 23 χιλιόμετρα και τα οποία καλείται να δώσει σήμερα εξηγήσεις στον ανακριτή της Βέροιας, όπου θα κάνει την απολογία του.

Το φορτηγό φονιάς όμως, συμφώνα με τον πραγματογνώμονα που το εξέτασε είχε φρένα μετά τα διόδια του Πολυμήλου, υπερθερμάνθηκαν όμως λόγω κακής χρήσης από τον οδηγό, που κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα. Αποτέλεσμα ήταν, να μην πιάσουν την στιγμή που τα χρειάστηκε.

Παράλληλα εγκληματικές είναι και οι παραλείψεις των αρμοδίων, που όπως φαίνεται είχαν σχεδιάσει με προχειρότητα τα μέτρα ασφαλείας στον δρόμο, για όσο θα διαρκούσαν τα έργα της ΔΕΗ.

Οι περισσότεροι από τους τραυματίες του μακελειού έχουν ήδη πάρει εξιτήρια. Σταθερή, αλλά κρίσιμη, παραμένει η κατάσταση ενός 76χρονου, ωστόσο σοβαρή εξακολουθεί να είναι η κατάσταση της υγείας της 18χρονης που νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ μετά το πολύνεκρο δυστύχημα. Εχθές δεν στέφθηκε δυστυχώς με επιτυχία η προσπάθεια των γιατρών να αποσυνδεθεί από μηχανική υποστήριξη.

Όπως ανέφερε ακόμη ο διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Παναγιώτης Παντελιάδης, η κατάσταση της υγείας των άλλων δυο σοβαρά τραυματισμένων, ενός 22χρονου και ενός 64χρονου παρουσίασε βελτίωση. Μάλιστα ο 22χρονος πήρε εξιτήριο προκειμένου να διακομιστεί σε άλλο νοσοκομείο όπου θα αντιμετωπιστεί το κάταγμα που έχει στο χέρι.

Διαβάστε επίσης:

Καραμπόλα στην Εγνατία Οδό: Σε σοβαρή κατάσταση παραμένει 18χρονη

Καραμπόλα - Εγνατία: Ελεύθερος άνευ όρων ο υπεύθυνος της αναδόχου εταιρείας

Τι κατέθεσε ο συνοδηγός της μοιραίας νταλίκας (pics&vid)