ΕΛΛΑΔΑ

Θήβα: Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής καλωδίων χαλκού μεγάλης αξίας

Θήβα: Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής καλωδίων χαλκού μεγάλης αξίας

Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τ.Α. Θήβας υπόθεση κλοπής καλωδίων χαλκού, η οποία διαπράχθηκε τον περασμένο Ιούνιο, σε αγροτική περιοχή στο Άρμα Βοιωτίας.

Για την υπόθεση, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός 30χρονου από το Πακιστάν, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών εντόπισαν σε δασική περιοχή στα Σκούρτα Βοιωτίας στις (29/6/2014), ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο ήταν φορτωμένο με καλώδια χαλκού, βάρους 240 περίπου κιλών.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ήταν ιδιοκτησίας του 30χρονου και τα καλώδια χαλκού που ήταν φορτωμένα είχαν αφαιρεθεί από δύο μετασχηματιστές αρδευτικών γεωτρήσεων της Δ.Ε.Η., σε αγροτική περιοχή στο Άρμα Βοιωτίας.

Η ανωτέρω ποσότητα χαλκού αναγνωρίσθηκε και αποδόθηκε σε νόμιμο εκπρόσωπο της Δ.Ε.Η., ενώ σύμφωνα με εκτίμηση του, η ζημιά που προκλήθηκε στην επιχείρηση, ανέρχεται περίπου στις 20.000 ευρώ.

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Διαβάστε επίσης:

Πέτρου Ράλλη: Ποινική δίωξη κατά του οδηγού που προκάλεσε το δυστύχημα

Aκόμη μία πολυκατοικία για το Δίκτυο Κοινωνικής Κατοικίας

Καταλήψεις στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας

Ρόδος: Χειροπέδες σε δύο 28χρονους για διακίνηση ναρκωτικών

Πάτρα: Συνελήφθη 29χρονος για δεκάδες κλοπές σε ιερούς ναούς

Κρήτη: Σύλληψη 33χρονου για παράνομη οπλοκατοχή