ΕΛΛΑΔΑ

Ι.Χ. έπεσε σε γκρεμό – Αναζητούσαν την οδηγό για περισσότερες από δύο ώρες

Ι.Χ. έπεσε σε γκρεμό – Αναζητούσαν την οδηγό για περισσότερες από δύο ώρες

Αστυνομικοί και άνδρες της Πυροσβεστικής δέχθηκαν τηλεφώνημα το πρωί της Δευτέρας για ΙΧ όχημα το οποίο έπεσε σε γκρεμό.

Το ατύχημα σημειώθηκε στην ε.ο. Πρέβεζας Ηγουμενίτσας, μετά τον Μεσοπόταμο όταν το όχημα έπεσε σε γκρεμό 30 περίπου μέτρων.

Το αυτοκίνητο κινούμενο προς Ηγουμενίτσα για άγνωστους λόγους εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό.

Καθ’ όλη την διάρκεια της αναζήτησης η οδηγός του οχήματος, έχοντας τις αισθήσεις της, που βρίσκονταν σε τηλεφωνική επικοινωνία με τις αρχές, προσπαθούσε να δώσει το ακριβές στίγμα του ατυχήματος, μιας και δεν ήταν από την περιοχή.

Οι αρχικές έρευνες επικεντρώθηκαν στην περιοχή από Καστροσυκιά έως την Λούτσα χωρίς αποτέλεσμα, αλλά αργότερα, άνοιξε η ακτίνα των ερευνών με αποτέλεσμα να εντοπιστεί το όχημα τελικά στην περιοχή μετά τον Μεσοπόταμο προς Πάργα, στο 51χλμ ε.ο. Πρέβεζας Ηγουμενίτσας και σε γκρεμό περίπου 30 μέτρων.

Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν, λίγο μετά τις 11:00, την οδηγό η οποία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο αρχικά στο Κ.Υ. Καναλακίου τραυματισμένη στην λεκάνη.

Στην επιχείρηση διάσωσης που διήρκησε πάνω από δύο ώρες περίπου συμμετείχαν περιπολικά της αστυνομίας από την Πρέβεζα καθώς και πυροσβεστικά οχήματα από Πρέβεζα και Πάργα.

Πηγή: pamepreveza.gr

Σχετικές ειδήσεις