Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Σήραγγα Αρτεμισίου λόγω άσκησης

Newsroom Newsroom

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Σήραγγα Αρτεμισίου λόγω άσκησης

Προγραμματισμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην περιοχή της σήραγγας Αρτεμισίου λόγω διεξαγωγής άσκησης ετοιμότητας από την κατασκευάστρια εταιρία στις 4 και 5 Νοεμβρίου.

Οι ρυθμίσεις αυτές, που αποσκοπούν στην ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων καθώς και στην αποφυγή ταλαιπωρίας του κοινού, περιλαμβάνουν το τμήμα από τον ανισόπεδο κόμβο Στέρνας έως και τον ανισόπεδο κόμβο Τρίπολης βόρεια και στις δύο κατευθύνσεις, και ειδικότερα :

Από την 21.00 το βράδυ της Τρίτης (04.11.2014) έως και την 06.00 το πρωί της Τετάρτης (05.11.2014), θα πραγματοποιηθεί διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από τον ανισόπεδο κόμβο Στέρνας έως και τον ανισόπεδο κόμβο Τρίπολης Βόρεια και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της διακοπής, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, στο ανωτέρω τμήμα του αυτοκινητόδρομου και στις δύο κατευθύνσεις, θα εκτρέπεται στην παλαιά Εθνική οδό Τρίπολης - Άργους.

Για τις ανάγκες της εκτροπής, θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους εξής ανισόπεδους κόμβους:

α. Στέρνας (απαγόρευση εισόδου και αποκλεισμός του κυρίως ρεύματος στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα και εκτροπή της κυκλοφορίας στην παλαιά Εθνική Οδό).

β. Βόρειας Τρίπολης (Απαγόρευση εισόδου και αποκλεισμός του κυρίως ρεύματος στην κατεύθυνση προς Αθήνα και εκτροπή της κυκλοφορίας στην παλαιά εθνική Οδό).

γ. Νεστάνης (απαγόρευση εισόδου και στις δύο κατευθύνσεις).

δ. Νεοχωρίου (απαγόρευση εισόδου και στις δύο κατευθύνσεις).

Στην περίπτωση που η άσκηση αλλά και οι ανάγκες κυκλοφοριακών ρυθμίσεων λήξουν πριν από την 06.00 το πρωί της Τετάρτης (06/11/2014), το τμήμα του αυτοκινητόδρομου από τον ανισόπεδο κόμβο Τρίπολης βόρεια έως τον ανισόπεδο κόμβο Στέρνας, θα δοθεί νωρίτερα στην κυκλοφορία.

Κατά τη διάρκεια της άσκησης, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπά μέσα οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved