ΕΛΛΑΔΑ

Χωρίς νερό τα Χανιά λόγω βλάβης σε κεντρικό αγωγό

Χωρίς νερό τα Χανιά λόγω βλάβης σε κεντρικό αγωγό

Σοβαρά προβλήματα υδροδότησης στο κέντρο της πόλης των Χανίων έχει προκαλέσει το σπάσιμο του κεντρικού αγωγού ύδρευσης της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης από τον οποίο παίρνουν νερό το κέντρο και η παλιά πόλη.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες χωρίς νερό έχουν μείνει δεκάδες επιχειρήσεις και σπίτια, με το πρόβλημα να είναι μεγαλύτερο σε επιχειρήσεις καφέ και εστίασης.

Η βλάβη εντοπίστηκε σε σημείο του κεντρικού αγωγού επί της οδού Τζανακάκη όπου και βρίσκονται συνεργεία για την αποκατάσταση της ζημιάς, κάτι που αναμένεται να γίνει ως το μεσημέρι.

Από το σπάσιμο του αγωγού έχει υποστεί διάβρωση και το οδόστρωμα. Για τον λόγο αυτό, σε συνδυασμό με τα έργα που γίνονται για αποκατάσταση της βλάβης, έχει διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων από το ύψος της οδού Μιχελιδάκη μέχρι το τέλος της Τζανακάκη.

Τα συνεργεία της ΔΕΥΑΧ θα αντικαταστήσουν κομμάτι του αγωγού περιπου 6 μέτρων ωστόσο η επιχείρηση παρουσιάζει δυσκολίες λόγω και των πολλών υπόγειων καλωδίων που υπάρχουν στο σημείο της βλάβης.

Πηγή φωτογραφιών: flashnews.gr

Σχετικές ειδήσεις