ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα στον ανακριτή οι δύο απαγωγείς της 27χρονης

Σήμερα στον ανακριτή οι δύο απαγωγείς της 27χρονης

Εξηγήσεις ενώπιον του ανακριτή δίνουν σήμερα (19-11-2014)οι κατηγορούμενοι για την απαγωγή της 27χρονης ανιψιάς του ιδιοκτήτη του Αστέρα Τρίπολης, εφοπλιστή Γιώργου Καϋμενάκη.

Οι δυο κατηγορούμενοι, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται απολογούμενοι να επικαλεστούν τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Παράλληλα, φέρονται να χρησιμοποιούν ως «υπερασπιστικό χαρτί» την κατάθεση του θύματος τους που εμφανίζεται να λέει πως οι κατηγορούμενοι της φέρθηκαν πολύ καλά.


«Μου έλεγαν ότι θα μπορούσαν να είχαν απαγάγει πολύ εύκολα ένα από τα παιδιά του θείου μου, που δεν είχαν ασφάλεια, αλλά ήταν ανήλικα και δεν ήθελαν να τα τρομάξουν», όπως έχει καταθέσει η 27χρονη.

Ο 48χρονος, ο οποίος σύμφωνα με τις αρχές ήταν ο εμπνευστής της απαγωγής, φέρεται να παραδέχτηκε ότι έμαθε πληροφορίες για την 27χρονη μέσω facebook. «Τα οικονομικά μου είναι χάλια. Εκεί που δούλευα ερχόταν κάποιες φορές ο πατέρας της κοπέλας γιατί το αφεντικό μου είναι φίλος του. Άκουσα μια μέρα ότι ήταν γαμπρός παράγοντα του ποδοσφαίρου. Έμαθα πως λένε την κοπέλα και μπήκα στο facebook για να μάθω περισσότερα. Μετά είπα το σχέδιο στο φίλο μου, τον 53χρονο», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Την ίδια υπερασπιστική γραμμή αναμένεται να ακολουθήσει και ο 53χρονος πρώην αντιδήμαρχος Αχαρνών. Και εκείνος λέει πως η οικονομική κρίση τον οδήγησε να βάλει λουκέτο σε δύο καταστήματα εμπορίας αυτοκινήτων. «Εγώ ήμουν απλά συνεργός. Όλα τα σκέφτηκε ο 48χρονος. Το βράδυ της απαγωγής ήμουν εκεί όμως πήγαμε την κοπέλα στη Λούτσα εγώ έφυγα και δεν ξαναπήγα. Την 27χρονη τη φύλαγε ο Αλέκος, που μένει μόνιμα στην Αλβανία και πηγαινοέρχεται», φέρεται να είπε ο 53χρονος στους αστυνομικούς.

Ο 53χρονος δεν πήρε μερίδιο από τα λύτρα καθώς ο φίλος του, του είπε πως δεν του έδωσε χρήματα ο πατέρας της 27χρονης. Ο 48χρονος ήθελε να κρατήσει τις 82.500 ευρώ για λογαριασμό του και γι αυτό το λόγο τα είχε κρύψει σε σημείο του σπιτιού του που δεν γνώριζε ούτε η σύζυγος του , στην οποία είχε πει ότι θα λείπει γιατί «έκανε μια δουλειά με τσιγάρα».

Οι αρχές είναι πεπεισμένες πως οι απαγωγείς ήταν ερασιτέχνες.

Σχετικές ειδήσεις