ΕΛΛΑΔΑ

Μητέρα εγκατέλειψε το μωρό της σε νοσοκομείο

Μητέρα εγκατέλειψε το μωρό της σε νοσοκομείο

Αίσθηση προκαλεί η είδηση που έρχεται από την Ηλεία με «πρωταγωνίστρια» μία 22χρονη, η οποία εγκατέλειψε το μωρό της στο νοσοκομείο Πύργου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Πατρίς, πρόκειται για μία Ρομά, ρουμανικής καταγωγής, η οποία αφού εγκατέλειψε το νεογέννητο κοριτσάκι της στο νοσοκομείο, έφυγε κατευθυνόμενη με τα πόδια προς την Ανδραβίδα όπου διαμένει μαζί με την αδελφή της!

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας (17/11/2014), όταν η 22χρονη έγκυος βρισκόταν μόνη της στο σπίτι της αδελφής και αισθάνθηκε έντονους πόνους. Η γυναίκα τηλεφώνησε σε έναν γνωστό της, ο οποίος μετέβη στο σπίτι της, εντοπίζοντάς την ημιλιπόθυμη με το νεογνό τυλιγμένο σε μια μπλούζα.

Όπως δήλωσε στην εφημερίδα Πατρίς, o ίδιος, δεν γνώριζε το τηλέφωνο του ΕΚΑΒ και τηλεφώνησε στο 112 (παγκόσμιος αριθμός έκτακτης ανάγκης) αλλά δεν κατάφερε να βρει άκρη και μετέφερε ο ίδιος τη νεαρή μητέρα και το ολίγων ωρών «αγγελούδι» στο νοσοκομείο του Πύργου.

Το απόγευμα της επόμενης ημέρας, ωστόσο, η 22χρονη αποφάσισε να εγκαταλείψει οικειοθελώς το μωρό και το νοσοκομείο, φεύγοντας δίχως να γίνει αντιληπτή από κανέναν και πήρε το δρόμο της επιστροφής προς την Ανδραβίδα πεζή!

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, η νεαρή μητέρα αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ενώ όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οδηγήθηκε σε αυτή την πράξη, καθώς φέρεται να μην είχε χρήματα για τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο.

Η 22χρονη εντοπίστηκε και συνελήφθη από άνδρες της Αστυνομίας.

Χθες το μεσημέρι οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πύργου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την απολογία της αφέθηκε ελεύθερη.

Πηγή: patrisnews

Σχετικές ειδήσεις