ΕΛΛΑΔΑ

Ένταση με μέλη του ΣΑΤΑ στην παρουσίαση της UBER

Ένταση με μέλη του ΣΑΤΑ στην παρουσίαση της UBER

Την αντίδραση του ΣΑΤΑ, του συνδικάτου των αυτοκινητιστών Αθήνας, έχει προκαλέσει η δραστηριοποίηση της εταιρίας Uber, με το νέο επεισόδιο να σημειώνεται κατά την επίσημη παρουσίαση της εταιρίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, προκλήθηκε ένταση με μέλη του ΣΑΤΑ.

Βάσει των ίδιων πληροφοριών, στην εκδήλωση βρέθηκαν εκπρόσωποι του συνδικάτου, μαζί με το νομικό τους σύμβουλο, προκειμένου να μιλήσουν με τους εκπροσώπους της Uber.

Ωστόσο, φέρεται να επικράτησε ένταση και να χρειάστηκε ακόμα και η συνδρομή της Αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Υπενθυμίζεται ότι η με απόφαση της διοίκησης του ΣΑΤΑ κάθε ταξιτζής που θα συνεργαστεί με την UBER θα διαγραφεί οριστικά από το μητρώο του ΣΑΤΑ.

«Για όλους εμάς, μετά και από αυτή την προειδοποίηση, κάθε ταξιτζής – συνεργάτης της UBER είναι εχθρός και ανεπιθύμητος για τον κλάδο μας.Από σήμερα ως διοίκηση, δεν θα μπορούμε (και δεν θα έχουμε την δυνατότητα), να προστατέψουμε κανέναν από την οργή των συναδέλφων» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο κείμενο της απόφασης.

Σχετικές ειδήσεις