ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός σε τροχαίο 16χρονος – Σε σοβαρή κατάσταση δύο νεαροί

Νεκρός σε τροχαίο 16χρονος – Σε σοβαρή κατάσταση δύο νεαροί

Σoβαρό τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τελικά τη ζωή σε ένα 16χρονο παιδί, καθώς και δύο σοβαρά τραυματίες, σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (7/12) βυθίζοντας στο πένθος μια οικογένεια αλλοδαπών.

Στο δρόμο-καρμανιόλα κινούνταν ένα Mercedes με βουλγαρικές πινακίδες, με κατεύθυνση από Κυπαρισσία προς Φιλιατρά, όταν κοντά στη περιοχή του Χαλαζωνίου ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο του οχήματος λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να κάνει υποστροφή και στην συνέχεια να καταλήξει να συγκρουστεί σε ξύλινη κολόνα της ΔΕΗ. Η κολόνα λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης κόπηκε στη μέση.

Στη συνέχεια στροβιλίστηκε σε μανδρότοιχο για να καταλήξει και κατέληξε τελικά πάνω σε μια ελιά σε παρακείμενο χωράφι.

Τα σωστικά συνεργεία που έφτασαν σο σημείο απεγκλώβισαν τους δύο από τους τρεις νεαρούς που ήταν στο όχημα. Ο οδηγός, ηλικίας 20 ετών, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας σε σοβαρή κατάσταση και ο συνοδηγός του οχήματος, ηλικίας 19 ετών, φέρει επίσης σοβαρά τραύματα. Από τα συντρίμμια νεκρός ανασύρθηκε ο τρίτος επιβαίνων του αυτοκινήτου, ένας 16χρονος που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα του οχήματος.

Πηγή: patrisnews.gr

Σχετικές ειδήσεις