ΕΛΛΑΔΑ

Λέσβος: Συγκλονίζει η αυτοκτονία γνωστού επιχειρηματία

Λέσβος: Συγκλονίζει η αυτοκτονία γνωστού επιχειρηματία

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Λέσβου από την αυτοκτονία πρώην εμπόρου αυτοκινήτων, που κρεμάστηκε μέσα στο σπίτι της μητέρας του.

Ο άτυχος άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του, όταν χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτρικό καλώδιο, κρεμάστηκε μέσα στο σπίτι της μητέρας του στη Λέσβο.

Ο αυτόχειρας φαίνεται να είχε προσχεδιάσει την αυτοκτονία του καθώς, λίγα λεπτά πριν αυτοκτονήσει, έστειλε τη μητέρα του στο μίνι – μάρκετ της γειτονιάς. Η τραγική μητέρα, όταν επέστρεψε στο σπίτι, διαπίστωσε ότι το παιδί της είχε προβεί στο απονενοημένο διάβημα.

Σύμφωνα με το Lesvosnews, ο αυτόχειρας είχε πέσει παλαιότερα θύμα τοκογλύφων, ενώ τον τελευταίο καιρό πάλευε με νύχια και με δόντια να βρει λύση στο πρόβλημά του, πληρώνοντας από τη μικρή αναπηρική σύνταξη που εισέπραττε, όλες του τις υποχρεώσεις.

Παρ' όλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του, ο άτυχος άνδρας αντιμετώπιζε μεγάλα οικονομικά προβλήματα, αφού ενώ είχε κερδίσει τις περισσότερες δικαστικές μάχες και του οφείλονταν σημαντικά χρηματικά ποσά, οι οφειλέτες του δεν ανταποκρινόταν στις υποχρεώσεις τους, με αποτέλεσμα ο επιχειρηματίας να βρίσκεται σε όλο και δυσκολότερη θέση.

Σχετικές ειδήσεις