ΕΛΛΑΔΑ

Η ΕΛ.ΑΣ. συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για αλλοδαπούς

Η ΕΛ.ΑΣ. συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για αλλοδαπούς

Η Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής διοργανώνει πρωτοχρονιάτικη γιορτή και απευθύνει κάλεσμα για συγκέντρωση ειδών, που θα προσφερθούν σε ανήλικους και ενήλικους υπό επιστροφή αλλοδαπούς

Η συγκέντρωση των ειδών (ρούχα, υποδήματα, είδη ατομικής υγιεινής) θα πραγματοποιείται από σήμερα έως και την 31/12 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αφρικανικής Τέχνης «ANASA»

Η Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής και ειδικότερα η ομάδα εποπτείας και συντονισμού δράσεων για τη βελτίωση των συνθηκών κράτησης των υπό επιστροφή αλλοδαπών, διοργανώνει γιορτή για τους ανήλικους και ενήλικους κρατουμένους, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιανουαρίου 2015, στις εγκαταστάσεις της Αμυγδαλέζας.

Σε αυτό το πλαίσιο, καλεί τις οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών να συνεισφέρουν ρούχα, υποδήματα και είδη ατομικής υγιεινής, τα οποία θα προσφερθούν στους προαναφερόμενους αλλοδαπούς, κατά τη διάρκεια της παραπάνω πρωτοχρονιάτικης εορταστικής εκδήλωσης.

Η συγκέντρωση των ειδών θα πραγματοποιείται από σήμερα έως και την 31η Δεκεμβρίου 2014 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αφρικανικής Τέχνης η «ANASA» (Σφακτηρίας αρ 24, Κεραμεικός), ενώ υπεύθυνη επικοινωνίας της εν λόγω δράσης είναι η κοινωνική λειτουργός κα. Παναγιώτα Σιαφάκα.