ΕΛΛΑΔΑ

Σε λειτουργία τα διόδια στο Άκτιο - Στο νοσοκομείο αστυνομικός (Pics)

Σε λειτουργία τα διόδια στο Άκτιο - Στο νοσοκομείο αστυνομικός (Pics)

Ένταση και μικροεπεισόδια προκλήθηκαν μετά το μεσημέρι της Δευτέρας (1/5/2015) στα διόδια του Ακτίου.

Από τα επεισόδια που έγιναν, σύμφωνα με πληροφορίες, τραυματίστηκε από χτυπήματα στο κεφάλι ένας αστυνομικός, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

Οι 18 εργαζόμενοι που απολύθηκαν στις 31 Δεκεμβρίου, καθώς και οι πέντε συνάδελφοί τους στους οποίους δεν ανανεώθηκε η σύμβαση εργασίας πριν από δύο μήνες, παρέμειναν στον χώρο και όπως κατήγγειλαν «η νέα εταιρεία, Αττικές Διαδρομές, που ανέλαβε τη διαχείριση των διοδίων, προσέλαβε νέους εργαζόμενους κάτω των 25 ετών με χαμηλούς και επιδοτούμενους μισθούς, στέλνοντας στον δρόμο 23 οικογένειες».

Αργά το μεσημέρι προκλήθηκε ένταση και επενέβησαν οι αστυνομικές δυνάμεις και οι δυνάμεις των ΜΑΤ που είχαν παραταχθεί στην περιοχή, προκειμένου να αναλάβουν εργασία οι νέοι εργαζόμενοι αφού οι απολυμένοι βρίσκονταν μέσα στα κουβούκλια των διοδίων.

Ακολούθησε μικροσυμπλοκή κατά την οποία τραυματίστηκε ένας αστυνομικός ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Για αρκετή ώρα διακόπηκε η κυκλοφορία και στις δύο κατευθύνσεις με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ουρές εκατοντάδων μέτρων.

Ωστόσο οι απολυμένοι τελικά «παρέδωσαν» τα διόδια μετά την επέμβαση της αστυνομίας και οι νέοι υπάλληλοι ανέλαβαν εργασία, πάντα υπό την επιτήρηση της αστυνομίας δυνάμεις της οποίας παραμένουν έως και αυτήν την ώρα στο σημείο.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες είχε κατατεθεί από την εταιρία μήνυση.

Λίγο μετά τις 16:00 ξεκίνησε η διέλευση των οχημάτων από τα διόδια, ενώ οι συγκεντρωμένοι άρχισαν σιγά σιγά να αποχωρούν.

Πηγή: pamepreveza.gr

Διαβάστε επίσης:

Ταχυδρόμος έλυσε (;) το μυστήριο των πυραμίδων της Αιγύπτου!

Έπιασε τον θείο του να βιάζει την κοπέλα του και... δείτε πώς τον έκανε

Πώς θα καταλάβετε ότι έχει πρόβλημα ο θυρεοειδής σας

Σχετικές ειδήσεις