ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Θανατηφόρο τροχαίο στο χωριό Σάλακος (Pics)

Ρόδος: Θανατηφόρο τροχαίο στο χωριό Σάλακος (Pics)

Νεκρός βρέθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (11/1/2015), ένας δικηγόρος από τη Ρόδο ηλικίας 67 ετών, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε βγήκε εκτός δρόμου κοντά στο χωριό Σάλακος.

Το γεγονός έχει βυθίσει στο πένθος τους φίλους, τους συγγενείς την οικογένεια και τον δικηγορικό κόσμο, καθώς επρόκειτο για έναν άνθρωπο ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική κοινωνία του νησιού.

Ο άτυχος 67χρονος είχε μεταβεί το μεσημέρι του Σαββάτου (10/1/2015) στον Άγιο Ισίδωρο, για να παραστεί σε κηδεία συγγενικού του προσώπου.

Στην επιστροφή σταμάτησε στο χωριό Σάλακος όπου είχε συνάντηση με φίλους του και λίγο μετά τις 7 το βράδυ που μίλησε με τη σύζυγό του αναχώρησε για το σπίτι του.

Μέχρι τις 11 το βράδυ δεν είχε δώσει όμως σημεία ζωής με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν οι δικοί του. Αμέσως ενημερώθηκε το ΑΤ Ιαλυσού και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου και ξεκίνησε ολονύχτια αναζήτηση.

Οι διασώστες κατάφεραν να εντοπίσουν το αυτοκίνητο του άτυχου δικηγόρου λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα. Ο δικηγόρος βρέθηκε μέσα σε αυτό νεκρός.

Το αυτοκίνητο έπεσε από ύψος 2 περίπου μέτρων κοντά στην στοφή που οδηγή για το Φάρμα - Σουηδικό της Σαλάκου και εκτιμάται ότι τραυματίστηκε θανάσιμα.

Έρευνα για το περιστατικό και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε διενεργεί το ΑΤ Ιαλυσού.

Πηγή: rodiaki.gr

Σχετικές ειδήσεις