ΕΛΛΑΔΑ

Δάσκαλος πολεμικών τεχνών ασελγούσε σε 14χρονη- Μαγνητοσκοπούσε τις πράξεις του

Δάσκαλος πολεμικών τεχνών ασελγούσε σε 14χρονη- Μαγνητοσκοπούσε τις πράξεις του

Για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου, για πορνογραφία ανηλίκου και αποπλάνηση κατηγορείται 42χρονος δάσκαλος πολεμικών τεχνών από τον Πύργο Ηλείας.

Σύμφωνα με το patrisnews, το Κακουργιοδικείο Πατρών, δεν μείωσε ούτε μια ημέρα την ποινή του 42χρονου δασκάλου πολεμικών τεχνών ο οποίος κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για τις πράξεις του σε βάρος ενός κοριτσιού, το οποίο τότε ήταν 14 ετών

Με βάση το ίδιο ρεπορτάζ, το δευτεροβάθμιο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πατρών μετά από έρευνα της υπόθεσης και με ομόφωνη γνώμη των τακτικών δικαστών και των ενόρκων, απέρριψε όλα τα αιτήματα του κατηγορουμένου και επέβαλε την ίδια ποινή.

Όπως αναφέρει το patrisnews, αίσθηση προκάλεσε η ομολογία του 42χρονου δάσκαλου οποίος είπε «πως δεν μπορούσα ελέγξω τον εαυτό μου και το πάθος μου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση η ψυχραιμία, η αξιοπρέπεια και η προσήλωση στο θεσμό της δικαιοσύνης των γονέων της παθούσας και της ίδιας.

Κατά την ακροαματική διαδικασία περιέγραψε με σαφήνεια τα όσα είχε υποστεί επί οκτώ μήνες, τα οποία εκμυστηρεύτηκε στην μητέρα της τρία χρόνια αργότερα.

Σε πρώτο βαθμό ο 42χρονος, μετά από 10ωρη ακροαματική διαδικασία, είχε καταδικαστεί ομόφωνα σε 12 έτη για κατ’ εξακολούθηση ασέλγεια σε βάρος της ανήλικης και σε 5 χρόνια για πορνογραφία ανηλίκου, αφού όπως αναφέρονταν στο κατηγορητήριο, κατέγραφε τις ερωτικές περιπτύξεις εν αγνοία της ανήλικης και κατά συγχώνευση έγιναν 15 χρονια.

Όπως προέκυψε από την ανακριτική διαδικασία ο 42χρονος είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στο χώρο που δίδασκε πολεμικές τέχνες και μαγνητοσκοπούσε τα κορίτσια στο χώρο του γυμναστηρίου χωρίς την θέλησή τους. Μάλιστα, βρέθηκαν 6 cd και χιλιάδες φωτογραφίες.