Ηράκλειο: Έπεσε η οροφή στο γραφείο του Δημάρχου (photos)

Νεφέλη Σκαρλίδου

Ο Δήμαρχος του Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός μπαίνοντας σήμερα, Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου, στο Δημαρχείο είδε μέρος της ψευδοροφής του γραφείου του να έχει υποχωρήσει.

Η κακοκαιρία που πλήττει την Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες έχει προκαλέσει σημαντικά προβλήματα στο οδικό δίκτυο όσο και στις υποδομές πολλών Δήμων.

Οι συνεχείς βροχοπτώσεις στο νησί της Κρήτης προκάλεσαν σοβαρές ζημιές στο κτίριο του Δημαρχείου Ηρακλείου, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει μέρος της στέγης.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ. Χάρη Μαμουλάκη, το 2012 είχαν γίνει εργασίες συντήρησης στη στέγη, τις οποίες ο ίδιος χαρακτήρισε άκυρες καθώς επί τις ουσίας δεν υπήρξε καμία βελτίωση στην κατάσταση του κτιρίου.

Μάλιστα, σύμφωνα με το cretalive όλη η στέγη βρίσκεται στην ίδια κακή κατάσταση, ενώ συζητείται και το ενδεχόμενο εκκένωσης του κτιρίου.

Ήδη, εκτός από το γραφείο του δημάρχου, έχουν πλημμυρίσει και τα γραφεία των αντιδημάρχων Αρ.Πλεύρη και Μ.Καναβάκη, με αποτέλεσμα να εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να φύγουν οι υπηρεσίες του Δημαρχείου από το κτίριο.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved