ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στη Χαλκίδα: «Βουτιά» θανάτου για μητέρα και γιο

Τραγωδία στη Χαλκίδα: «Βουτιά» θανάτου για μητέρα και γιο

Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι της Χαλκίδας δεν μπορούν να πιστέψουν το οικογενειακό δράμα που εκτυλίχθηκε σήμερα το πρωί στην πόλη τους.

Ανάστατη είναι η κοινωνία της Εύβοιας μετά την αυτοκτονίας 65χρονης γυναίκας μαζί με το 30χρονο γιο της, λίγο πριν τις 9 το πρωί της Τετάρτης 25 Φεβρουαρίου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας περίοικος ειδοποίησε τις Αρχές της πόλης ότι στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας του κείτονταν τα σώματα μια γυναίκας και ενός άνδρα.

Οικογενειακή τραγωδία

rbia

Μάνα και γιος οδηγήθηκαν μαζί στο θάνατο.

Η 65χρονη γυναίκα αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της πηδώντας από το μπαλκόνι του διαμερίσματός της στον πέμπτο όροφο.

Ωστόσο, δεν ήταν μόνη, καθώς στο θάνατο τη συνόδευσε και ο 30χρονος γιος της.

Η μητέρα φέρεται να πέθανε ακαριαία, ενώ ο γιος της ξεψύχησε περίπου δύο ώρες αργότερα, αφότου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Αν και δεν έχει διευκρινιστεί, ποιος από τους δύο βούτηξε πρώτα στο κενό, εικάζεται ότι η μητέρα πήδησε πρώτη, ενώ με διαφορά ούτε ενός λεπτού ακολούθησε το νεαρό παλικάρι.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα της Εύβοιας, οι λόγοι που τους οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα φαίνεται να είναι οικονομικοί, καθώς οι δυο τους ζούσαν με μια σύνταξη και δεν τα έβγαζαν πέρα.

Το Α.Τ. Χαλκίδας προσπαθεί να συγκεντρώσει πληροφορίες για να διαπιστώσει ποια ήταν τα αίτια της τραγωδίας.

5

Αυτόπτης μάρτυρας της τραγωδίας ήταν η γειτόνισσα της 63χρονης , η κυρία Μαρία η οποία μίλησε αποκλειστικά στο eviazoom.gr: "Έσκυψα κάτω από την πολυκατοικία και είδα το παλικαράκι με τα γυαλιά πεσμένο ανάσκελα και δίπλα την μητέρα του, η οποία ήταν νεκρή".

Πηγή φωτογραφιών: evianews.com / eviazoom.gr

Σχετικές ειδήσεις