ΕΛΛΑΔΑ

Βαγγέλης Γιακουμάκης: «Πρέπει τα στόματα ν' ανοίξουν» τονίζει ο ιδιωτικός ερευνητής

Βαγγέλης Γιακουμάκης: «Πρέπει τα στόματα ν' ανοίξουν» τονίζει ο ιδιωτικός ερευνητής

Μετά τις δύο το μεσημέρι της Δευτέρας (16/03/2015) αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα το πόρισμα της ιατροδικαστικής έρευνας για το θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη, μέσω του Αρχηγού της Ασφάλειας Ηπείρου.

Το πρωί της Δευτέρας, μιλώντας στον Σκάι, ο υπεύθυνος ερευνών της οικογένειας του 20χρονου φοιτητή, Φώντας Βρόσγος, τόνισε ότι «είναι σίγουρο ότι ο Βαγγέλης πέρασε δύσκολες στιγμές.

Υπάρχουν καταθέσεις στην αστυνομία και στο πόρισμα της ΕΔΕ, που μας δίνουν στοιχεία και πληροφορίες τα οποία μας οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα. Υπάρχουν σπουδαστές που είπαν αρκετά πράγματα. Γνώριζαν πολλοί και πολλά αλλά δεν μιλούσαν», συμπλήρωσε.

Ο κ. Βρόσγος εξέφρασε την επιθυμία της οικογένειας «ν' ανοίξουν στόματα και να έχουμε περισσότερα στοιχεία» και την ελπίδα «να αποδοθούν ευθύνες εκεί που πρέπει».

Όσο για τις επόμενες κινήσεις της οικογένειας του Βαγγέλη, η οποία «βρίσκεται σε τραγική κατάσταση αυτή τη στιγμή», ο κ. Βρόσγος ξεκαθάρισε ότι «περιμένουμε το πόρισμα για να δούμε πως θα κινηθούμε.»

Δείτε το χρονικό της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.Δείτε το χρονικό της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.