ΕΛΛΑΔΑ

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Αυτοκτονία του 20χρονου δείχνει ο ιατροδικαστής (Video)

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Αυτοκτονία του 20χρονου δείχνει ο ιατροδικαστής (Video)

Για «αιμορροϊκο σοκ από τραύμα στο δεξί περικάρπιο» κάνει λόγο το πόρισμα του ιατροδικαστή Θεόδωρου Βουγιουκλάκη.

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης παραδόθηκε το βράδυ της Κυριακής (15/03/2015) στην οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη και την Αστυνομία, ανακοίνωσε ο υπεύθυνος ερευνών της οικογένειας, Φώντας Βρόσγος και αποκάλυψε ότι το πιθανότερο είναι πως συμπίπτει η μέρα της αυτοκτονίας του με αυτή της εξαφάνισής του.

Σύμφωνα με αυτό, ο θάνατος του 20χρονου φοιτητή οφείλεται σε «αιμορροϊκό σοκ από τραύμα στο δεξί περικάρπιο», γεγονός που δείχνει ότι ο άτυχος νέος αυτοκτονόνησε.

Μιλώντας στις κάμερες αμέσως μετά την είδηση για το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο θείος του 20χρονου φοιτητή Μάριος Μυλωνάκης, δήλωσε:

«Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι το πιθανότερο σενάριο είναι αυτό της αυτοχειρίας. Για να το επιβεβαιώσει ο ιατροδικαστής 100%, πρέπει να πάρει στα χέρια του και τις εργαστηριακές εξετάσεις».

Συγκλονισμένος ο θείος του Βαγγέλη, συνέχισε λέγοντας ότι «αν υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί, πιστεύουμε ότι θα βρεθούν. Η αστυνομία θα το κάνει, όπως το κάνει όλο αυτό τον καιρό που ψάχνει. Το παιδί πρέπει να δικαιωθεί», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον κ. Μυλωνάκη, εντός της ημέρας θα μεταφερθεί η σορός του Βαγγέλη Γιακουμάκη στην Κρήτη και θα παραδοθεί στην οικογένειά του.

Δείτε το χρονικό της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Σχετικές ειδήσεις