Θέλεις να γλιτώσεις χρήματα από την ασφάλεια κατοικίας σου; Στην Anytime μπορείς!

Newsroom Newsroom

Θέλεις να γλιτώσεις χρήματα από την ασφάλεια κατοικίας σου;  Στην Anytime μπορείς!

Όλοι οι ιδιοκτήτες που έχουν στεγαστικό δάνειο επιθυμούν να βρουν μια αξιόπιστη και οικονομική λύση για την ασφάλιση κατοικίας τους και όπως φαίνεται δεν είναι λίγοι από αυτούς που στρέφονται στην direct ασφάλιση.

Τώρα μπορείς και εσύ! Με την Anytime μπορείς να γλιτώσεις πολλά χρήματα από την ασφάλιση της κατοικίας σου!

Η Anytime σου προσφέρει 3 επιλογές προγραμμάτων και όλα τα προγράμματα περιλαμβάνουν τις καλύψεις που απαιτούνται από τις τράπεζες για το στεγαστικό σου δάνειο, διασφαλίζοντας την περιουσία σου σε περίπτωση απρόβλεπτων περιστατικών.

Economic: Το βασικό πρόγραμμα ασφάλισης για στεγαστικά δάνεια. Καλύπτει το κτίριο της κατοικίας και απευθύνεται σε εσένα που έχεις στεγαστικό δάνειο. Είναι το βασικό πακέτο ασφάλισης που απαιτούν οι τράπεζες.

Value: Το πλήρες πρόγραμμα ασφάλισης για στεγαστικά δάνεια. Καλύπτει το κτίριο της κατοικία και απευθύνεται σε εσένα που έχεις στεγαστικό δάνειο, αλλά η τράπεζα σου απαιτεί επιπλέον καλύψεις (διαρροή/θραύση σωληνώσεων , καιρικά φαινόμενα, κ.α.).

Premium: Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης για κάθε κίνδυνο. Καλύπτει το κτίριο και το περιεχόμενο της κατοικίας και απευθύνεται σε εσένα που θέλεις να ασφαλίσεις το σπίτι σου για κάθε κίνδυνο.

Τώρα με την Anytime μπορείς να γλιτώσεις χρήματα από την ασφάλεια κατοικίας σου!

Για να μάθεις περισσότερα και να πάρεις προσφορά μπες στο www.anytime.gr ή κάλεσε στα τηλέφωνα 210 94 60000, 801 11 30000.

Δες τη νέα τηλεοπτική διαφήμιση της Anytime

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved