ΕΛΛΑΔΑ

Πώς θα κινηθούν σήμερα και τη Δευτέρα του Πάσχα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Πώς θα κινηθούν σήμερα και τη Δευτέρα του Πάσχα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Ειδικό πρόγραμμα λειτουργίας, προσαρμοσμένο στην επιβατική κίνηση των εορταστικών ημερών, θα ακολουθήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς κατά τις ημέρες αργίας του Πάσχα σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ.

Ειδικότερα, οι Αστικές Συγκοινωνίες θα λειτουργήσουν ως εξής:

ΟΣΥ

Την Κυριακή του Πάσχα 15/4 και τη Δευτέρα του Πάσχα 16/4, τα δρομολόγια των λεωφορείων θα εκτελούνται με βάση τον προγραμματισμό της Κυριακής.

Τα τρόλεϊ την Κυριακή του Πάσχα 15/4 και τη Δευτέρα του Πάσχα 16/4 θα ακολουθούν πρόγραμμα δρομολόγησης βασισμένο στην υπηρεσία της Κυριακής, ενώ στις 17/4 θα πραγματοποιούν δρομολόγια βασισμένα σε πρόγραμμα Σαββάτου.

Την Κυριακή του Πάσχα δεν θα πραγματοποιηθούν τα νυχτερινά δρομολόγια της γραμμής 11, ενώ την ίδια μέρα και τη Δευτέρα του Πάσχα δεν θα πραγματοποιηθούν δρομολόγια στις γραμμές 7 και 8.

ΣΤΑΣΥ

Την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα του Πάσχα θα πραγματοποιούνται στη γραμμή 1 (ΗΣΑΠ) & 2, 12λεπτα δρομολόγια και στη γραμμή 3, 10λεπτα δρομολόγια, ενώ στη γραμμή του Τραμ κάθε 30 λεπτά.

Το επιβατικό κοινό για περισσότερες πληροφορίες μπορεί να επικοινωνεί με το Τηλεφωνικό Κέντρο 185 του ΟΑΣΑ και μέσω Internet στη διεύθυνση http://www.oasa.gr

Σχετικές ειδήσεις