ΕΛΛΑΔΑ

Βόρεια Ελλάδα: Παραμένουν τα προβλήματα από τις δυνατές βροχές

Βόρεια Ελλάδα: Παραμένουν τα προβλήματα από τις δυνατές βροχές

Οι δυνατές βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν τη Μεγάλη Εβδομάδα στη χώρα έχουν αφήσει προβλήματα που ταλαιπωρούν ακόμα σημεία της Βορείου Ελλάδας.

Σε αρκετές περιοχές οι υπερχειλίσεις ποταμών και οι κατολισθήσεις είχαν σαν αποτέλεσμα να διακοπούν οι συγκοινωνίες και η κυκλοφορία των οχημάτων.

Συγκεκριμένα, θα μείνει κλειστή για μεγάλο χρονικό διάστημα η σιδηροδρομική γραμμή Θεσσαλονίκης - Ειδομένης, στην περιοχή Γέφυρας, μετά από φθορές που υπέστη από εκτροχιασμό εμπορικής αμαξοστοιχίας, όπως και η σιδηροδρομική γραμμή, από όρια Αλεξανδρούπολης έως Ορμένιο.

Η υπερχείλιση υδάτων ευθύνεται και για τη διακοπή της κυκλοφορίας στις διαβάσεις στις περιοχές Ποντικόρεμα, Έβρενος - Ιάσιο, Αετοκορυφή - Διώνη, στην επαρχιακή οδό Οχυρού - Περιθωρίου Δράμας, στη γέφυρα Λυγαριάς, στις Σέρρες και στην επαρχιακή οδό Αμπελώνα - Δελερίων, στη Λάρισα.

Από κατολίσθηση, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Φλώρινας - Καστοριάς (μέσω Βιτσίου), από το 11ο έως το 21ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Καστοριάς - Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας (μέσω Κορομηλιάς) ενώ αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται στην επαρχιακή οδό Άρνισσας - Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρρας, από το 11ο έως το 25οχιλιόμετρο.

Σχετικές ειδήσεις