ΕΛΛΑΔΑ

Στάση εργασίας και συγκέντρωση ΠΟΕ-ΟΤΑ για τη δίκη της Χρυσής Αυγής

Στάση εργασίας και συγκέντρωση ΠΟΕ-ΟΤΑ για τη δίκη της Χρυσής Αυγής

Τη συμμετοχή της στην παναττική στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ στις 20 Απριλίου, ανακοίνωσε η ΠΟΕ - ΟΤΑ.

Οπως αποφάσισε και ανακοίνωσε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ - ΟΤΑ, οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση θα συμμετάσχουν στην παναττική στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ, την ερχόμενη Δευτέρα 20 Απριλίου, από τις 7 και μισή έως τις 11 και μισή το πρωί.

Η στάση εργασίας έχει προκηρυχθεί με αφορμή την έναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής, στα δικαστήρια των φυλακών Κορυδαλλού, την ίδια ημέρα.

«Αυτή η δίκη πρέπει να αποτελέσει την αφετηρία για να μπει ένα τέλος στην εγκληματική δράση των νεοναζί στελεχών της Χρυσής Αυγής και στο σκανδαλώδες καθεστώς ασυλίας τους. Μπροστά σε αυτή την κρίσιμη δίκη τα συνδικάτα δεν μπορούν να παραμείνουν αδιάφορα και πρέπει να αναλάβουν πρωτοβουλίες για την καταδίκη των υπευθύνων της εγκληματικής συμμορίας» σημειώνει στην ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στους ΟΤΑ.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση έξω απο το γήπεδο της Προοδευτικής στον Κορυδαλλό (Γρηγ. Λαμπράκη και Χρυσ. Σμύρνης) στις 8 το πρωί, ενώ θα ακολουθήσει πορεία διαμαρτυρίας έξω από τις φυλακές.

Σχετικές ειδήσεις