ΕΛΛΑΔΑ

Αντιεξουσιαστές έγραψαν συνθήματα μπροστά από τη Βουλή

Αντιεξουσιαστές έγραψαν συνθήματα μπροστά από τη Βουλή

Ολοκληρώθηκε η πορεία των αντιεξουσιαστών, οι οποίοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας το απόγευμα της Παρασκευής 17 Απριλίου στα Προπύλαια.

Οι αντιεξουσιαστές επέστρεψαν στα Προπύλαια λίγο πριν τις 10 το βράδυ και στη συνέχεια διαλύθηκαν, νωρίτερα είχαν πραγματοποιήσει πορεία προς τη Βουλή και στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, όπου ανάρτησαν πανό.

Στις 7 το απόγευμα είχαν προγραμματίσει συγκέντρωση στα Προπύλαια, έξω από το κτήριο της Πρυτανείας του ΕΚΠΑ, που τελούσε υπό κατάληψη για 19 ημέρες και η οποία έλειξε σήμερα με παρέμβαση της αστυνομίας.

Οι αντιεξουσιαστές διαδήλωσαν σε ένδειξη συμπαράστασης στους φυλακισμένους απεργούς πείνας και ζητούσαν την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ'. Λίγο μετά τις 8 το βράδυ πραγματοποίησαν πορεία στη Βουλή και αφού έφτασαν στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, κατευθύνθηκαν προς τα λουλουδάδικα της Βασ. Σοφίας.

Μάλιστα, οι ομάδες των αντιεξουσιαστών πριν φύγουν από τη Βουλή, έγραψαν συνθήματα συμπαράστασης, στους τοίχους επί της Αμαλίας, εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους στους απεργούς πείνας των φυλακών.

image 17 04 15 09 43 1

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δυνάμεις της αστυνομίας παρακολουθούσαν την πορεία.

Σχετικές ειδήσεις