ΕΛΛΑΔΑ

Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ για τα ταμειακά διαθέσιμα (photos)

Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ για τα ταμειακά διαθέσιμα (photos)

Συλλαλητήριο και πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ το απόγευμα της Παρασκευής (24/4/2015).

Το συλλαλητήριο διοργανώθηκε κατά της υποχρεωτικής των ταμειακών διαθεσίμων των φορέων κοινωνικής ασφάλισης, των ΟΤΑ καθώς και άλλων φορέων και σε αυτό συμμετείχαν εκατοντάδες άτομα.

Οι διαδηλωτές πραγματοποίησαν αρχικά συγκέντρωση στην πλατεία Ομόνοιας, ενώ λίγο μετά τις 19:30 το απόγευμα, ξεκίνησαν πορεία διαμαρτυρίας προς το Σύνταγμα.

Στο συλλαλητήριο έδωσε το παρόν και ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

1

Ο κ.Κουτσούμπας σε δηλώσεις του χαρακτήρισε την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με τη μορφή kατεπείγοντος επαίσχυντη και ζήτησε να γίνει στη βουλή ονομαστική ψηφοφορία ώστε κάθε βουλευτής να πάρει τις ευθύνες του και να μην κρύβεται πίσω δήθεν από συλλογικές ευθύνες, κυβερνητικές είτε των κοινοβουλευτικών ομάδων. «Πρέπει εδώ και τώρα», ανέφερε, «να καταψηφιστεί η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και μέσα στη Βουλή και κυρίως να καταψηφιστεί στη συνείδηση του λαού, να παλέψει να ανατραπεί και κανένας δήμος κανένα Δημοτικό Συμβούλιο να μη βάλει την υπογραφή του στα διαθέσιμα που είναι χρήματα του ελληνικού λαού».

Σε δήλωση του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Πετρούπολης Βαγγέλης Σίμος , εκ των κεντρικών ομιλητών, ανέφερε ότι «δεν πρόκειται να δώσουμε τα διαθέσιμα του δήμου μας στην κυβέρνηση και δεν έχουμε από πουθενά καμία εγγύηση ότι αν το κάνουμε θα τα πάρουμε ποτέ πίσω».

Σχετικές ειδήσεις