ΕΛΛΑΔΑ

Σοκάρουν οι πρώτες κινήσεις του παιδοκτόνου μετά τη στυγερή δολοφονία της Άννυ

Σοκάρουν οι πρώτες κινήσεις του παιδοκτόνου μετά τη στυγερή δολοφονία της Άννυ

Ρίγη προκαλούν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για τη στυγερή δολοφονία της 4χρονης Άννυ από τον ίδιο της τον πατέρα -Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του στην αρμόδια ανακρίτρια ο 27χρονος

Πανελλήνια οργή έχει προκαλέσει η ειδεχθής δολοφονία της Άννυ από τον 27χρονο πατέρα – κτήνος που τεμάχισε και έβρασε την 4χρονη πετώντας τα μέλη της σε σκουπίδια σε ολόκληρη την Αθήνα.

Προφυλακίστηκε ο δράστης - Οδηγείται στις φυλακές Κέρκυρας

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του στην αρμόδια ανακρίτρια ο 27χρονος κατηγορούμενος για την άγρια όσο και φρικτή δολοφονία της 4χρονης Άννυ και οδηγείται στις φυλακές της Κέρκυρας.

Από το κτίριο 9 όπου βρίσκεται το γραφείο της ανακρίτριας μέχρι το περιπολικό στην είσοδο των δικαστηρίων της πρώην Σχολής Ευελπίδων, ο κατηγορούμενος και η σύζυγός του έγιναν αποδέκτες της έντονης οργής και αποδοκιμασίας του κόσμου.

Φωνές, βρισιές και κατάρες εκτόξευαν όσοι βρίσκονταν στην Ευελπίδων εναντίον του δράστη του ανατριχιαστικού εγκλήματος που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Η σύζυγός του που πήρε προθεσμία να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 7 Μαΐου θα κρατηθεί στη ΓΑΔΑ μέχρι τότε.

Νέες φρικιαστικές λεπτομέρειες από το άγριο έγκλημα έρχονται σήμερα στο φως

Ακόμα και οι πιο έμπειροι αστυνομικοί «πάγωσαν» όταν άκουσαν την ομολογία του δράστη, ο οποίος ανέφερε στις Αρχές ότι τεμάχισε, έβρασε τα μέλη της 4χρονης και έπειτα τα πέταξε στα σκουπίδια και στο μπάνιο.

Το χρονικό του στυγερού εγκλήματος αποκαλύφθηκε σήμερα από εκπρόσωπο της ΕΛ.ΑΣ, ο οποίος έφερε στο φως νέα φρικιαστικά στοιχεία.

2288164

Η δολοφονία τελέστηκε, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ στις 8 με 9 Απριλίου στο υπόγειο διαμέρισμα από τον 27χρονο πατέρα, που βρισκόταν σε «ήρεμη ψυχική κατάσταση».

Ο παιδοκτόνος στην απολογία του επέμεινε ότι όταν ξύπνησε βρήκε νεκρό το παιδί νωρίς το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής και ότι μετά από κάποια ώρα συνειδητοποίησε τι είχε γίνει.

Μόλις συνειδητοποίησε την πράξη του τεμάχισε το παιδί και έβρασε τα μέλη, ενώ ανατριχίλα προκαλεί η λεπτομέρεια ότι πετούσε τα κομμάτια σε δόσεις. Τα τελευταία μέλη, μάλιστα, τα πέταξε την Κυριακή του Πάσχα, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας αποκάλυψε ότι φρόντισε να αφήσει τα τμήματα του κορμιού του παιδιού σε τέτοια σημεία και με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι αδύνατον να βρεθούν. Μάλιστα, περιγράφοντας το έγκλημα του στους αστυνομικούς είπε ότι είχε βάλει πετσέτες στα τζάμια του υπόγειου διαμερίσματος, για να μην φαίνονται οι υδρατμοί από το βράσιμο των μελών του κοριτσιού.

"Δεν υπάρχει περίπτωση να βρούμε ούτε κόκκαλο από το πτώμα της τετράχρονης" σημείωσε χαρακτηριστικά ο προϊστάμενος Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας Γιώργος Παπαζαφείρης, αφήνοντας να εννοηθεί ότι σχεδόν πολτοποίησε το μικρό κοριτσάκι.

Το αίμα της τετράχρονης αλλά και του 27χρονου βρέθηκαν σε διάφορα σημεία του διαμερίσματος καθώς σε πολλά αντικείμενα όπως σε σεντόνια, παπλώματα, μαχαίρι.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, όταν η μητέρα της Άννυ έφυγε για τη Γερμανία, το παιδί έμεινε με τη γιαγιά της (τη μητέρα του πατέρα της) για δύο εβδομάδες, πριν το Πάσχα ωστόσο την πήρε ο πατέρας της στο υπόγειο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα.

Αμέσως μετά τη δολοφονία ο πατέρας – κτήνος πήγε σε κοντινό σουβλατζίδικο για να πουλήσει τα ρούχα του παιδιού... που μόλις είχε δολοφονήσει, σε έναν υπήκοο Ρουμανίας για 55 ευρώ.

Μάλιστα, ο δράστης δεν δίστασε να πουλήσει το καροτσάκι και την κούνια του παιδιού.

Σύμφωνα μάλιστα με πηγές από την Αστυνομία, ο 27χρονος με απόλυτη ψυχραιμία μετά το ειδεχθές έγκλημα και αφού πέταξε μερικά από τα μέλη στην τουαλέτα, άλλαξε τις σωλήνες του μπάνιο για να εξαφανίσει τυχόν ίχνη του.

Κακοποιούσε επανειλημμένως την κόρη του

Το άτυχο κορίτσι που έφτασε στην Ελλάδα στα τέλη Φεβρουαρίου, καθώς μέχρι τότε ζούσε στην Βουλγαρία με τον παππού του και τη γιαγιά του, ζούσε μια κόλαση στο σπίτι, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις.

Ο δράστης παραδέχτηκε ότι αφότου ήρθε το κορίτσι στην Ελλάδα, το κακοποιούσε χτυπώντας το και χρησιμοποιώντας κρύο νερό, για να το κάνει μπάνιο.

Η μητέρα της Άννυ δεν γνώριζε τη δολοφονία

Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η 25χρονη μητέρα της Άννυ γνώριζε για τη δολοφονία της κόρης της, σύμφωνα τις ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ. «Δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη ότι η μητέρα γνώριζε τι είχε συμβεί», ελέχθη χαρακτηριστικά από τον εκπρόσωπο της Αστυνομίας.

Επίθεση από συγκεντρωμένους δέχτηκε κατά την προσαγωγή του στην Εισαγγελία της Αθήνας ο πατέρας της 4χρονης Άννυ.

Ο 27χρονος έφτασε υπό δρακόντεια μέτρα στην Ευελπίδων και ακολούθησε η μητέρα της άτυχης 4χρονης.

«Κτήνος», «κάθαρμα» και «γομάρι» φώναζαν οι συγκεντρωμένοι τη στιγμή που ισχυρή αστυνομική δύναμη δημιουργούσε κλοιό γύρω από τον κατηγορούμενο καθώς το πλήθος κινήθηκε απειλητικά εναντίον του.

"Να καείς στην κόλαση", "πώς μπόρεσες να σκοτώσεις το κοριτσάκι;" φώναζε το πλήθος που ήταν έτοιμο να λιντσάρει τον 27χρονο παιδοκτόνο έξω από την Ευελπίδων.

Ο Βούλγαρος φίλος και ο τρόπος με τον οποίο τον προσέγγισε η αστυνομία

Ο δράστης, είπε ο κ.Παπαζαφείρης, εκμυστηρεύθηκε εν μέρει σε Βούλγαρο φίλο του τι είχε συμβεί με το παιδί. Οσον αφορά στον τρόπο με τον οποίο έφτασε η Αστυνομία στο Βούλγαρο φίλο του δράστη, ο ταξίαρχος είπε: «Είχαμε πληροφορίες ότι κάποιος γνωστός του δράστη από τη Βουλγαρία, γνώριζε τι είχε γίνει. Σε συνεργασία με τη Βουλγαρική Αστυνομία, εντοπίστηκε το άτομο με το οποίο είχε μιλήσει ο 27χρονος. Δεν του είχε πει, όμως, ότι σκότωσε την κόρη του».

Σκότωσε το παιδί επειδή ζήλευε τη μητέρα

Το κίνητρο κατά τις εκτιμήσεις των Αρχών, καθώς ο ίδιος δεν το έχει αποκαλύψει, είναι ότι προέβη στην πράξη αυτή από ζήλια, καθώς η μητέρα της μικρής είχε έναν σύντροφο στη Γερμανία, που της έδινε και χρήματα και ήταν πολύ ευχαριστημένη μαζί του.

Χωρίς δικηγόρο στον ανακριτή ο δράστης

Χωρίς δικηγόρο απολογήθηκε ο πατέρας της 4χρονης Άννυ στην 10η τακτική ανακρίτρια για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Ο συνήγορος του 27χρονου παραιτήθηκε τις προηγούμενες ημέρες εξαιτίας των αντιφάσεων που προέκυψαν κατά τις προανακριτικές καταθέσεις του κατηγορούμενου στην αστυνομία.

Η ανακρίτρια ρώτησε τον κατηγορούμενο αν επιθυμεί να διοριστεί συνήγορος υπεράσπισης κι εκείνος ζήτησε να απολογηθεί σήμερα.

Μετά το πέρας της απολογίας η ανακρίτρια και ο εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την προφυλάκιση του.

Η μητέρα της 4χρονης που κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και ψευδορκία ζήτησε και πήρε προθεσμία για την ερχόμενη Πέμπτη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ 4ΧΡΟΝΗΣ ΑΝΝΥ

Σχετικές ειδήσεις