ΕΛΛΑΔΑ

«Μαϊμού» ψυχολόγος προκάλεσε αναστάτωση στην τραγική υπόθεση της Άννυ

«Μαϊμού» ψυχολόγος προκάλεσε αναστάτωση στην τραγική υπόθεση της Άννυ

Μεγάλη αναστάτωση σε μια ήδη φορτισμένη συναισθηματικά, πολύκροτη υπόθεση, έφερε μια ψυχολόγος που αποδείχθηκε «μαϊμού» και οι υποτιθέμενες αποκαλύψεις της, γύρω από την τραγική ιστορία της 4χρονης Άννυ.

Η γυναίκα, που παρουσιάστηκε το πρωί της Τετάρτης σε τηλεοπτικές εκπομπές και συστήθηκε ως «ψυχίατρος Μαρία Καλογεροπούλου», δήλωσε ότι παρακολουθούσε για λογαριασμό του ΟΚΑΝΑ την περίπτωση της Άννυ.

Έφτασε μάλιστα στο σημείο να πει ότι είχε ζητήσει ή όπως τόνισε «παρακαλέσει» τον εισαγγελέα τέσσερις φορές στο παρελθόν, προκειμένου να πάρει από τους γονείς την επιμέλεια της Άννυ.

Χαρακτήρισε τον πατέρα της 4χρονης «αδιάφορο απέναντι στο παιδί», επιβεβαίωσε ότι την κακοποιούσε και ότι την κακοποίηση γνώριζε και η μητέρα της.

Οι «αποκαλύψεις» αυτές, κινητοποίησαν τους άμεσα ενδιαφερόμενους γύρω από τα όσα υποστήριξε η «ψυχίατρος», δηλαδή τον ΟΚΑΝΑ και την Εισαγγελία Αθηνών.

Η απάντηση – διάψευση και των δύο ήταν άμεση.

Ο ΟΚΑΝΑ με ανακοίνωσή του, τόνισε ότι δεν υπήρξε ούτε υπάρχει στο ανθρώπινο δυναμικό του, εργαζόμενη σε οποιαδήποτε ειδικότητα με αυτό το όνομα αλλά ούτε και στα αρχεία των Ιατρικών Συλλόγων Αθήνας ή Πειραιά.

Επεσήμανε επίσης ότι «από τα αρχεία του θεραπευτικού προγράμματος αποκατάστασής του, δεν βρέθηκε να είναι μέλη ούτε ο πατέρας Στανισλάβ Μπακαρτζίεφ ούτε η μητέρα Ντιμιτρίνα Μπορισόβα».

Με ανακοίνωσή της η Εισαγγελία Αθηνών, διέψευσε και αυτή την ύπαρξη και τις «αποκαλύψεις» της γυναίκας και ανήγγειλε τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης με αφορμή της καταγγελίες που εκείνη έκανε.

Την ίδια ώρα οι Αρχές αναζητούσαν την «ψυχίατρο» και την εντόπισαν στη Νέα Μάκρη όπου και τη συνέλαβαν.

Η γυναίκα δεν αρνήθηκε ότι εξαπάτησε τις Αρχές και τους πολίτες με τις «αποκαλύψεις» της και δικαιολογήθηκε δηλώνοντας ότι ήθελε με αυτό τον τρόπο να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη γύρω από θέματα κακοποίησης παιδιών.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο καθώς κατηγορείται για παραποίηση στοιχείων ταυτότητας και ιδιότητας.

Σχετικές ειδήσεις