ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Τα βασανιστήρια της Άννυ στα χέρια του πατέρα της

Τα βασανιστήρια της Άννυ στα χέρια του πατέρα της

«Τριάντα χρόνια στην Ασφάλεια έχω αντιμετωπίσει εκατοντάδες εγκληματίες, περίπτωση όμως όπως αυτή του 27χρονου παιδοκτόνου είναι πρωτοφανής. Προκλητικός και αμετανόητος, δεν φάνηκε ούτε μία στιγμή να λυγίζει από τις τύψεις για το φρικιαστικό έγκλημα.

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ Ο ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ -ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΩΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ, ΚΥΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΡΓΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ

Δολοφόνησε το 4χρονο κοριτσάκι του και στη συνέχεια εξαφάνισε τα ίχνη του παιδιού με τρόπο που δεν τον χωράει ο ανθρώπινος νους κι όμως όλες αυτές τις ημέρες έπαιζε θέατρο! Αρχικά έλεγε ότι η Άννυ έφυγε μόνη της από το σπίτι στη Μιχαήλ Βόδα και στη συνέχεια ομολόγησε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες πώς εξαφάνισε το πτώμα του παιδιού, ενώ δεν παραδέχτηκε ότι το σκότωσε ο ίδιος για να ελαφρύνει τη θέση του!»

Ακόμη και οι έμπειροι αστυνομικοί της ασφάλειας λύγισαν από την κτηνωδία του παιδοκτόνου... Αξιωματικός που χειρίστηκε την υπόθεση - σοκ περιγράφει τον 27χρονο ως ένα αδίστακτο, κυνικό αλλά και πανούργο δολοφόνο που το μόνο που τον νοιάζει είναι πώς θα σώσει το τομάρι του. Έφθασε μάλιστα στο σημείο να πει στις αρχές ότι αγαπούσε την Άννυ, ενώ με πλήρη συνείδηση σκότωσε με φρικτό τρόπο το αγγελούδι και στη συνέχεια εξαφάνισε το πτώμα του.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι κίνητρο του φρικτού εγκλήματος ήταν η ζήλια που ένιωθε ο 27χρονος για τη γυναίκα του και μητέρα του παιδιού, αλλά κυρίως επειδή φοβόταν ότι θα φύγει στη Γερμανία και θα χάσει τα χρήματα που του έφερνε η 25χρονη από τα «ραντεβού», αφού ενώ εκείνος δεν εργαζόταν ήθελε να αγοράζει ναρκωτικά και να ζει μέσα στην πολυτέλεια και τη χλιδή...

Τα λόγια του στους αστυνομικούς προκαλούν οργή:

«Θέλω να σας πω ότι το κοριτσάκι μου το αγαπούσα παρά πολύ ακόμα κι όταν τσακωθήκαμε με τη Δήμητρα. Ποτέ δεν χτύπησα, ούτε της φώναξα.... Θέλω να με βοηθήσετε γιατί ποτέ δεν ήθελα να κάνω κακό στην κόρη μου. Ότι έκανα το έκανα για να μη χάσω εκτός από το παιδί μου και τη γυναίκα μου."

Ο παιδοκτόνος έφθασε στο σημείο να πουλήσει την κούνια και το καρότσι του παιδιού του μετά τη δολοφονία του για 50 ευρώ, λέγοντας στη μητέρα της Άννυ με μία απίστευτη όσο και προκλητική δικαιολογία την οποία είπε στους αστυνομικούς:

«Όταν γύρισα από τη Γερμανία ο Σάββας μού είπε ότι πούλησε τα παιχνίδια της Άννυ για 50 ευρώ σε έναν που δουλεύει σε σουβλατζίδικο. Όταν τον ρώτησα γιατί το έκανε, μου είπε "για να το δει ο Θεός και να μας γυρίσει πίσω την Άννυ’’».

Το χρονικό της φρίκης

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 27χρονος σκότωσε το κοριτσάκι τη Μεγάλη Πέμπτη μέσα στο διαμέρισμα της οδού Μιχαήλ Βόδα. Η φρίκη όμως δεν σταματά εδώ. Χρειάστηκε τρεις ημέρες για να εξαφανίσει και το τελευταίο ίχνος της Άννυ. Άλλαξε ακόμη και τις σωληνώσεις του σπιτιού. Οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή είχαν υποψιαστεί τον 27χρονο. Οι αντιφάσεις στην ανάκριση, αλλά και η κατάθεση - σοκ του φίλου του από τη Βουλγαρία σε συνδυασμό με την έρευνα του Ελληνικού CSI στο σπίτι - κολαστήριο, αποκάλυψαν την ανατριχιαστική δολοφονία. Οι αστυνομικοί χρησιμοποιώντας χημικές ουσίες και ειδικό φωτισμό ανίχνευσαν κηλίδες αίματος σε διάφορα σημεία του σπιτιού, τόσο του ίδιου όσο και της Άννυ, παρόλο που ο παιδοκτόνος προσπάθησε να σβήσει τα ίχνη με χλωρίνη.

Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους στοιχεία που δείχνουν ότι ο 27χρονος βασάνιζε την Άννυ, αφού τη χτυπούσε και την έκανε μπάνιο με κρύο νερό μέσα στο χειμώνα.

Οι γείτονες όπως λένε τώρα, είχαν ακούσει επανειλημμένως τα κλάματα του παιδιού αλλά δεν είχαν καταγγείλει στις Αρχές ότι κάτι συμβαίνει στο σπίτι της Μιχαήλ Βόδα.

Ίσως εάν το είχαν καταγγείλει η Άννυ να ζούσε τώρα...

Δείτε εδώ όλο το χρονικό της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Σχετικές ειδήσεις