ΕΛΛΑΔΑ

Νίκος Πατέρας: Δεν εργάζεται στο γραφείο μου ο γιος του Ντογιάκου

Νίκος Πατέρας: Δεν εργάζεται στο γραφείο μου ο γιος του Ντογιάκου

Ο Νίκος Πατέρας διαψεύδει κατηγορηματικά τις πληροφορίες που διακινήθηκαν τις τελευταίες ημέρες στα δημοσιογραφικά γραφεία και σύμφωνα με τις οποίες ο γιoς του εισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου εργάζεται στον όμιλο του γνωστού εφοπλιστή.

Οι πληροφορίες οι οποίες μάλιστα δημοσιεύθηκαν και σε ορισμένες εφημερίδες, χαρακτηρίζονται από τον κ. Πατέρα ως ανυπόστατες.

Πρόκειται για πληροφορίες που μιλούν για ποινική δίωξη κατά του εφοπλιστή σχετικά με την υπόθεση των οικοπέδων της εκκλησίας στη Βουλιαγμένη την οποία και συνδυάζουν με άλλες πληροφορίες πως ο γιος του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών εργάζεται στον όμιλο του Νίκου Πατέρα.

Το σκεπτικό της σύνδεσης των δύο θεμάτων -που κατηγορηματικά διαψεύδει ο εφοπλιστής- είναι προφανές: να καταγράφει ο υπαινιγμός ότι ο γνωστός εφοπλιστής χρησιμοποιεί την υποτιθέμενη εργασιακή σχέση του με τον υιό Ντογιάκο ως "ασπίδα" για τις ανοιχτές δικαστικές υποθέσεις του. Και αυτό ακριβώς διαψεύδει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ο εφοπλιστής, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Σχετικές ειδήσεις