ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στα Σφακιά: Έγκυος ήταν η τουρίστρια που καταπλακώθηκε από βράχια

Τραγωδία στα Σφακιά: Έγκυος ήταν η τουρίστρια που καταπλακώθηκε από βράχια

Μπροστά σε μια τραγική αποκάλυψη βρέθηκε ο ιατροδικαστής που διενήργησε τη νεκροψία - νεκροτομή, στη σορό της άτυχης Τσέχας τουρίστριας, η οποία βρήκε το θάνατο από πτώση βράχων στα Σφακιά, την περασμένη Κυριακή (24/05).

Όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής το πρωί της Τετάρτης (27/05), η 37χρονη Τσέχα ήταν έγκυος και βρισκόταν στον δεύτερο ή τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της εξέτασης που παρουσιάζει η ιστοσελίδα cretapost.gr, ο θάνατος της γυναίκας προήλθε από αιμορραγία εξαιτίας του χτυπήματος του βράχου.

Όταν ο βράχος αποκολλήθηκε και έπεσε, την χτύπησε στην αριστερή πλευρά του σώματός της, ανάμεσα στην κοιλιά και τη μέση. Η γυναίκα έμεινε περίπου μισή ώρα ζωντανή, πριν υποκύψει στα τραύματά της.

Η άτυχη 37χρονη είχε βρεθεί στο σημείο με τον σύζυγό της για να απολαύσουν την παραλία Γλυκά Νερά, στην οποία η πρόσβαση γίνεται είτε από ένα μονοπάτι είτε από τη θάλασσα.

Το ζευγάρι είχε φτάσει εκεί από το μονοπάτι και καθόταν στην παραλία, όταν αποκολλήθηκε τμήμα του βράχου κι έπεσε πάνω στην γυναίκα.

Σχετικές ειδήσεις