ΕΛΛΑΔΑ

Συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ στο υπ. Εργασίας για τη διάσωση των ασφαλιστικών ταμείων (Photos - Video)

Συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ στο υπ. Εργασίας για τη διάσωση των ασφαλιστικών ταμείων (Photos - Video)

Έξω από το υπουργείο Εργασίας είναι αυτή την ώρα συγκεντρωμένοι δημόσιοι υπάλληλοι, ζητώντας να διασωθούν τα ασφαλιστικά ταμεία.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν το μεσημέρι της Πέμπτης (28/05) οι δημόσιοι υπάλληλοι με βασικό αίτημα τη διάσωση των ασφαλιστικών ταμείων.

adedi4

Στη μια το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ μιας επιτροπής εκπροσώπων της ΑΔΕΔΥ και του αναπληρωτή υπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης Δημήτρη Στρατούλη.

adedi5

Οι δημόσιοι υπάλληλοι ζητούν την κατάργηση της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος με νόμο, την επαναφορά της κράτησης 3% επί των προμηθειών του Δημοσίου υπέρ του Μ.Τ.Π.Υ., τη διασφάλιση του κοινωνικού αναδιανεμητικού χαρακτήρα της Ασφάλισης και σταθερή εγγύηση του Κράτους για τη βιωσιμότητα των Ταμείων.

Τα αιτήματα των διαδηλωτών, εκφράζει μιλώντας στο newsbomb.gr, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ, Γρηγόρης Καλομοίρης.

Η ΑΔΕΥ είχε προκηρύξει παννατική στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τη λήξη του ωραρίου προκειμένου να διευκολυνθούν όσοι ήθελαν να παρευρεθούν στη συγκέντρωση.

Σχετικές ειδήσεις