ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Γιακουμάκη: Διώξεις για ανθρωποκτονία προβλέπει ο δικηγόρος της οικογένειας

Υπόθεση Γιακουμάκη: Διώξεις για ανθρωποκτονία προβλέπει ο δικηγόρος της οικογένειας

Για ανθρωποκτονία κάνει λόγο ο δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου φοιτητή, προαναγγέλλοντας την απαγγελία της σχετικής κατηγορίας σε άτομα που προέρχονται από τη Γαλακτοκομική Σχολή των Ιωαννίνων.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να απαγγελθούν διώξεις για την υπόθεση του θανάτου του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη και σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας και ποινικολόγο των Ιωαννίνων, Δημήτρη Μπούκα, αυτές μπορεί να αναφέρονται ακόμα και σε ανθρωποκτονία.

«Υπήρξε εμπλοκή και άλλου ατόμου στο θάνατο του Βαγγέλη», τονίζει στην εφημερίδα “Espresso” ο κ. Μπούκας.

«Εκτιμώ ότι ο εισαγγελέας δεν αποκλείεται να πειστεί ότι τελέστηκε ανθρωποκτονία και θα απαγγείλει σχετική κατηγορία σε συγκεκριμένα πρόσωπα μέσα στη σχολή Γαλακτοκομίας.

Είμαι βέβαιος ότι η μοιραία Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, οπότε χάθηκαν τα ίχνη του Βαγγέλη, υπήρξε εμπλοκή και άλλου ατόμου το οποίο ευθύνεται για τον θάνατό του. Και δεν εννοώ ότι εξώθησε τον Βαγγέλη στο να βάλει τέλος στη ζωή του. Τότε θα μιλούσαμε για αυτοκτονία. Μιλάω καθαρά για ανθρωποκτονία!» επισημαίνει ο δικηγόρος.

Το σίγουρο είναι, σύμφωνα με τον κ. Μπούκα, ότι θα απαγγελθούν κατηγορίες για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ' εξακολούθηση, για τα γεγονότα που συνέβαιναν πριν τον θάνατο του Βαγγέλη, όπως τα καψώνια τα οποία έπαιρναν τη μορφή βασανιστηρίων και πειράγματα τα οποία είχαν μετατραπεί σε άγριο bullying από συμφοιτητές του 20χρονου σπουδαστή.

Σχετικές ειδήσεις