ΕΛΛΑΔΑ

Carglass®: Το Παρμπρίζ είναι τα μάτια μας (photos & videos)

Carglass®: Το Παρμπρίζ είναι τα μάτια μας (photos & videos)

Θα κυκλοφορούσατε με σπασμένα γυαλιά ηλίου, πρεσβυωπίας, μυωπίας; Θα φορούσατε γυαλιά που δεν σας τα έχει προτείνει ειδικός; Γιατί να οδηγείτε ένα αυτοκίνητο με σπασμένο ή άσχημα τοποθετημένο και ακατάλληλο παρμπρίζ; Άραγε γνωρίζετε γιατί είναι σημαντική η σωστή τοποθέτηση του παρμπρίζ;

Το πόσο σημαντικό είναι το παρμπρίζ να είναι σωστά τοποθετημένο μετά από ένα σπάσιμο ή ατύχημα πολύ λίγοι το γνωρίζουν, μέχρι να έρθει εκείνη η «κακιά» στιγμή και αυτό να βγει από τη θέση του και να βιώσουμε απευθείας τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Ένα σωστά τοποθετημένο παρμπρίζ αποτελεί βασικό παράγοντα για την ασφάλεια των επιβατών, όπως η ζώνη ασφαλείας και ο αερόσακος. Μπορεί ως πρώτη αίσθηση να μην δίνουμε την αρμόζουσα βαρύτητα στη συγκεκριμένη πληροφόρηση, αλλά μαθαίνοντας τις αντιδράσεις του αυτοκινήτου μας σε κατάσταση σύγκρουσης αρκεί για να μας πείσει 100%.

To παρμπρίζ συντελεί έως και 30% στην στρεπτική ακαμψία του οχήματος και μαζί με τον αερόσακο και την ζώνη ασφαλείας θεωρούνται από τα πιο βασικά για την παθητική ασφάλεια του οχήματος.

Εάν το παρμπρίζ αστοχήσει σε πιθανή σύγκρουση (φύγει δηλαδή από την θέση του) τότε ο αερόσακος ανοίγοντας δεν θα βρει αντίσταση σε αυτό με αποτέλεσμα να μην ανοίξει σωστά. Και επίσης πρέπει όλοι να γνωρίζουμε ότι το παρμπρίζ συγκρατεί την οροφή σε πιθανό ντελαπάρισμα.

Δείτε τα παρακάτω video και θα το καταλάβετε:

Σωστά τοποθετημένο παρμπρίζ

Η Carglass® έρχεται να λύσει το πρόβλημα αυτό μιας και παρέχει υψηλή ποιότητα υλικών και έμπειρο προσωπικό δίνοντας γραπτή εγγύηση για την εργασία και πιστοποιητικό γνησιότητας κρυστάλλων. Ετσι είμαστε ήρεμοι πως έχουμε κάνει τη σωστή επιλογή συνεργάτη για την ασφάλειά μας.


Μέλος της πολυεθνικής Belron®, που αποτελεί την μεγαλύτερη εταιρία επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου στον κόσμο η εγγύηση είναι σίγουρα εξασφαλισμένη. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 2001 και συνεργάζεται με την πλειοψηφία των ασφαλιστικών εταιριών. Το δίκτυο της είναι πανελλαδικό και αποτελείται από 25 εταιρικά καταστήματα και 19 εξουσιοδοτημένους συνεργάτες. Είναι η πρώτη και μεγαλύτερη εταιρία στο είδος της στην Ελλάδα ενώ είναι πιστοποιημένη με ISO 9001 για τις διαδικασίες της.

Λόγω της μεγάλης εξειδίκευσης και υπευθυνότητας της εταιρείας γύρω από τα θέματα της οδηγικής ασφάλειας, δημιούργησε μία σειρά από χρηστικά video και συμβουλές μέσα και από το site www.safetycarglass.com, ώστε να ενημερωθεί το κοινό για τη σημαντικότητα ενός σωστά τοποθετημένου παρμπρίζ καθώς και για τους κινδύνους που ελλοχεύουν. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site www.safetycarglass.com

Δείτε επίσης το TVC της καμπάνιας