ΕΛΛΑΔΑ

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Σε πλήρη εξέλιξη οι πυρκαγιές σε Μαλακάσα - Αργολίδα, σε ύφεση στη Νέα Αρτάκη

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Σε πλήρη εξέλιξη οι πυρκαγιές σε Μαλακάσα - Αργολίδα, σε ύφεση στη Νέα Αρτάκη

Συνεχίζεται το καταστροφικό έργο των πυρκαγιών σε Μαλακάσα και Αργολίδα. Καλύτερη κατάσταση στηΝέα Αρτάκη.

Στο πύρινο μέτωπο της Μαλακάσας, που ξέσπασε το μεσημέρι στο 43ο χλμ της Αθηνών – Λαμίας προς Ωρωπό, επιχειρούν σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία 34 πυροσβέστες με 12 οχήματα, 10 άτομα πεζοπόρο τμήμα, 2 υδροφόρες των ΟΤΑ και τέσσερα εθελοντικά υδροφόρα οχήματα.

Νωρίτερα, για προληπτικούς λόγους απομακρύνθηκαν και οδηγήθηκαν σε ασφαλές σημείο 130 παιδιά από δύο κατασκηνώσεις του ΥΠΑΠΕΝ που βρίσκονται στη Μαλακάσα.

Παράλληλα, στην Εύβοια και συγκεκριμένα στη Νέα Αρτάκη, η φωτιά σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νίκο Τσόγκα, βρίσκεται σε ύφεση και προκειμένου να επιτευχθεί ο πλήρης έλεγχός της, επιχειρούν 35 πυροσβέστες με 15 οχήματα, έξι άτομα πεζοπόρο τμήμα, 2 οχήματα ΟΤΑ και 1 χωματουργικό όχημα.

Εξαιτίας της φωτιάς η οποία καίει πεύκα και ελιές, εκκενώθηκε νωρίτερα για προληπτικούς λόγους οικισμός Ρομά κοντά στο χωριό Αφράτι.

Τέλος, στην Αργολίδα και την περιοχή Ίρια, επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε νωρίτερα την Παρασκευή, 23 πυροσβέστες με 9 οχήματα και 11 άτομα πεζοπόρο τμήμα.

Δείτε στη gallery φωτογραφίες από τη φωτιά στην Αργολίδα.

ΔΕΙΤΕ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ LIVE BLOG ΤΟΥ NEWSBOMB.GR

Σχετικές ειδήσεις