ΕΛΛΑΔΑ

Πυρκαγιά στους πρόποδες της Πάρνηθας

Πυρκαγιά στους πρόποδες της Πάρνηθας

Σε ύφεση βρίσκεται η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας (20/07/2015) στους πρόποδες της Πάρνηθας, στην περιοχή Πανόραμα Αχαρνών.

Ο «συναγερμός» σήμανε στην Πυροσβεστική στις 14:00 το μεσημέρι όταν ενημερώθηκε για φωτιά στους πρόποδες της Πάρνηθας, στην περιοχή Πανόραμα Αχαρνών.

Στο σημείο παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, με 45 άνδρες και 15 οχήματα, ενώ από αέρος στο έργο της κατάσβεσης συμβάλλει και ένα ελικόπτερο.

Η φωτιά, η οποία εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στη συμβολή των οδών Ιωαννίνων και Γαλήνης και λίγη ώρα αργότερα τέθηκε υπό έλεγχο, ξέσπασε σε ρέμα κοντά σε κατοικημένη περιοχή, χωρίς ωστόσο να απειλεί σπίτια.

fotianeo

Δήμαρχος Αχαρνών: «Ελεγχόμενη η κατάσταση»

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών, Ιωάννης Κασσαβός, αναφορικά με την πυρκαγιά που μαίνεται αυτή την ώρα στην Πάρνηθα.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κ. Κασσαβός τόνισε ότι «χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των δυνάμεων της Πυροσβεστικής, εθελοντικών ομάδων και πολιτών, η φωτιά είναι υπό έλεγχο και η κατάσταση ελεγχόμενη. Θα πρέπει, βέβαια, να είμαστε σε επιφυλακή προκειμένου να αποφύγουμε τα χειρότερα».

Δείτε εδώ όλο το χρονικό των πυρκαγιών που ξέσπασαν στη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες

Σχετικές ειδήσεις