ΕΛΛΑΔΑ

Μοίρες: Την Πέμπτη στον ανακριτή οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 71 χρόνου

Μοίρες: Την Πέμπτη στον ανακριτή οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 71 χρόνου

Προθεσμία για να απολογηθούν την Πέμπτη 20 Αυγούστου στον ανακριτή, ζήτησαν και πήραν οι δυο νεαροί από την Βουλγαρία που κατηγορούνται για την άγρια δολοφονία του 71 χρόνου στις Μοίρες Ηρακλείου.

Οι δυο ηλικίας 21 και 17 χρονών, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα που τους απήγγειλε τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση από κοινού κατά συναυτουργία και της ληστείας από κοινού κατά συναυτουργία.

Και οι δυο ομολόγησαν το έγκλημα, ωστόσο, ο ένας ρίχνει στον άλλο τις ευθύνες των πολλαπλών μαχαιρωμάτων, αφού ο ανήλικος ισχυρίζεται ότι αυτός είχε φιμώσει με το μαξιλάρι το θύμα και ο 21χρονος τον μαχαίρωνε, ενώ ο τελευταίος υποστήριξε ότι ο 17 χρόνος τον μαχαίρωνε και αυτός βρισκόταν έξω από το σπίτι.

Υπενθυμίζεται ότι ο 71χρονος είχε βρεθεί νεκρός από την κόρη του στο σπίτι του, το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία οι δύο δράστες, πήγαν στο σπίτι του θύματος με σκοπό την κλοπή, περίπου τα μεσάνυχτα της 12ης προς την 13η Αυγούστου 2015 και κατά πληροφορίες απέσπασαν από το θύμα 100 ευρώ.

Οι δράστες, μπήκαν στο σπίτι του ηλικιωμένου, αλλά αναγνωρίσθηκαν από το θύμα, μια και διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με τον 71χρόνο. Στη συνέχεια, αφού τον ακινητοποίησαν, με τη χρήση μαχαιριού τον τραυμάτισαν θανάσιμα, καταφέρνοντάς του, με ιδιαίτερη σκληρότητα, πολλαπλά χτυπήματα σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Σχετικές ειδήσεις