ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή που η βεντέτα μετατράπηκε σε απόπειρα δολοφονίας στα Χανιά

Συγκλονιστικό βίντεο:  Η στιγμή που η βεντέτα μετατράπηκε σε απόπειρα δολοφονίας στα Χανιά

Βίντεο ντοκουμέντο με τον δράστη να μπαίνει ψύχραιμος στο κατάστημα, να πλησιάζει το θύμα και να τον πυροβολεί εν ψυχρώ

Το συγκλονιστικό βίντεο της άγριας βεντέτας στα Χανιά ήρθε στο φως της δημοσιότητας, λίγες ώρες μετά την απόπειρα δολοφονίας μέσα σε κατάστημα το βράδυ της Κυριακής (23/8).

Όπως θα δείτε το βίντεο, ο δράστης πλησιάζει αργά το τραπέζι του θύματος και πυροβολεί το θύμα εν ψυχρώ. Αμέσως φεύγει από το κατάστημα σαν μη συνέβη τίποτα!

Ο νεαρός που μετά την επίθεση μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο υποβλήθηκε σε κρίσιμη χειρουργική επέμβαση προκειμένου να του αφαιρεθεί κυρίαρχα η σφαίρα από το κεφάλι. Αυτή την ώρα βρίσκετε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, μόλις ομαλοποιηθεί η πορεία της υγείας του οι γιατροί θα προσπαθήσουν να αφαιρέσουν και μία ακόμη σφαίρα η οποία βρίσκετέ στο λαιμό του 24χρονου αλλά δεν έχει πειράξει ζωτικά όργανα.

Συνολικά το θύμα δέχτηκε τελικά τέσσερις σφαίρες οι δύο όμως που αναφέρθηκαν είναι εκείνες που δημιούργησαν το πρόβλημα.

Συγγενείς του θύματος είναι συγκεντρωμένοι στο Νοσοκομείο, και η Αστυνομία έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια μεταξύ των δύο οικογενειών, δράστη και θύματος, δεδομένου και του παρελθόντος που υπάρχει μεταξύ των δύο οικογενειών και αφορά στο θάνατο του πατέρα του 25χρονου δράστη από πυροβολισμό που δέχτηκε από τον πατέρα του 24χρονου θύματος πριν από τέσσερα χρόνια.

Σχετικές ειδήσεις