ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Πέθανε στο σκάφος του 60χρονος ψαράς

Βόλος: Πέθανε στο σκάφος του 60χρονος ψαράς

Μπροστά στα μάτια του γιου του έπεσε νεκρός μέσα στο αλιευτικό του σκάφος, την ώρα που ψάρευε ένας 60χρονος επαγγελματίας ψαράς και ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Μπισμπαίο, ιδιοκτήτη αλιευτικού σκάφους, που ψάρευε σήμερα το πρωί στη θαλάσσια περιοχή της ΑΓΕΤ, μαζί με τον 30χρονο γιο του. Ο άτυχος άνδρας, αισθάνθηκε κάποια στιγμή αδιαθεσία και λιποθύμησε, ενώ συνάδελφός του ψαράς ενημέρωσε το Λιμεναρχείο, που επιβίβασε στο πλωτό σκάφος διασώστη του ΕΚΑΒ. Ο τελευταίος, επιβιβαζόμενος στο αλιευτικό, διαπίστωσε ότι ο 60χρονος δεν είχε τις αισθήσεις του.

Όλα έγιναν στις 9.30 σήμερα το πρωί, όταν αλιέας ενημέρωσε το λιμενικό, ότι ο κυβερνήτης αλιευτικού σκάφους, που βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή της ΑΓΕΤ έχασε τις αισθήσεις του. Ο αλιέας ειδοποίησε και το ΕΚΑΒ και στο Λιμεναρχείο πήγε ασθενοφόρο, και διασώστης επιβιβάστηκε στο πλωτό για να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στον 60χρονο αλιέα.

Στο μεταξύ, ο γιος του 60χρονου, αλιέας και ο ίδιος στο επάγγελμα, οδήγησε το αλιευτικό σκάφος με κατεύθυνση προς το λιμάνι του Βόλου.

Το πλωτό του λιμενικού συνάντησε το σκάφος λίγο έξω από το λιμάνι του Βόλου και ανέβηκε ο διασώστης του ΕΚΑΒ, που όμως διαπίστωσε ότι ο άτυχος 60χρονος δεν είχε τις αισθήσεις του.

Τελικά, παρά την προσπάθεια που έκανε για να τον επαναφέρει, δεν τα κατάφερε, ενώ το σκάφος με το που έφτασε στο λιμάνι μετέφερε τον αλιέα στο ασθενοφόρο και από κει στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου οι γιατροί απλά διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος αλιέας, που ήταν κάτοικος Βόλου, αντιμετώπιζε καρδιολογικής φύσης προβλήματα, ενώ το Λιμεναρχείο διενεργεί προανάκριση, ενώ έχει διατάξει νεκροψία – νεκροτομή, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του.

Πηγή: magnesianews.gr

Σχετικές ειδήσεις