ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Χρήστης ναρκωτικών ο δράστης του αιματηρού οικογενειακού επεισοδίου (vids)

Θεσσαλονίκη: Χρήστης ναρκωτικών ο δράστης του αιματηρού οικογενειακού επεισοδίου (vids)

Χρήστης ναρκωτικών είναι πιθανότατα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης του αιματηρού οικογενειακού επεισοδίου που σημειώθηκε το απόγευμα στην οδό Στρωμνίτσης στη Θεσσαλονίκη.

Όλα ξεκίνησαν όταν μία γυναίκα τηλεφώνησε το απόγευμα του Σαββάτου στην Άμεση Δράση και ζήτησε βοήθεια αφού, όπως υποστήριξε, ο αδερφός της απειλούσε την ίδια και το παιδί της με ένα όπλο.

Στο σημείο έσπευσε περιπολικό με δύο αστυνομικούς για να ελέγξουν την καταγγελία. Ο δράστης πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν αστυνομικό ο οποίος νοσηλεύεται πλέον στο νοσοκομείο 424.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις και διαπραγματευτές. Ακολούθησε έφοδος των αστυνομικών κατά την οποία εντοπίστηκε αυτοπυροβολημένος ο δράστης καθώς και η αδερφή του την οποία δεν δίστασε να πυροβολήσει.

Ο δράστης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου βρίσκεται ήδη η αδελφή του ενώ ελεγχόμενη είναι η κατάσταση της υγείας του αστυνομικού που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του επεισοδίου.

Όπως έγινε γνωστό, κατά τη διάρκεια του συμβάντος στο διαμέρισμα βρισκόταν εκτός από τον δράστη και την αδελφή του και η μητέρα τους.

Πηγή βίντεο: thestival.gr, seleo.gr

Σχετικές ειδήσεις