ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Θλίψη και οδύνη για τον χαμό των τριών φοιτητών που πνίγηκαν

Πάτρα: Θλίψη και οδύνη για τον χαμό των τριών φοιτητών που πνίγηκαν

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Πάτρας από τον χαμό των τριών νεαρών φοιτητών που έχασαν τη ζωή τους όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν έπεσε στη θάλασσα στον μόλο της Αγίου Νικολάου προς την ιχθυόσκαλα.

Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (21/9/2015), όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες το όχημα τους κατέληξε στη θάλασσα.

Σύμφωνα με το patrastimes,gr, οι δύο φοιτητές είναι από την Πάτρα και είναι συγγενείς αστυνομικών με το τρίτο θύμα να είναι από την Καλαμάτα.

Τα προφίλ των αδικοχαμένων νεαρών στο Facebook έχουν κατακλυστεί από μηνύματα φίλων τους που δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν ότι έφυγαν από τη ζωή με αυτόν τον τραγικό τρόπο.

«Δυστυχώς εσάς τους 3 πια δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε ...Τι να πω τόσα χρόνια από το δημοτικό και γείτονες και ξαφνικά εκεί που ήμασταν συνομιλικοι, συμμαθητες, γειτονες ξαφνικά χάνεσαι....ΕΥΧΟΜΑΙ να αναπαυτείς εν ΕΙΡΗΝΗ δεν μπορώ να πω κάτι άλλο και πολλά είπα...ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ παίδαρε μου..», είναι ένα από τα μηνύματα που βρίσκεται στο προφίλ του 21χρονου θύματος.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (21/9) όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν έξι άτομα ηλικίας από 20 έως 23 ετών βρέθηκε στη θάλασσα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Τρία άτομα κατάφεραν να βγουν από το όχημα όταν αυτό έπεσε στη θάλασσα. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής και δύτες, οι οποίοι έπεσαν στο νερό και έβγαλαν από το αυτοκίνητο τρία άτομα, δύο κορίτσια κι ένα αγόρι τα οποία ήταν ήδη νεκρά.

Την έρευνα για τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος έχει αναλάβει το Λιμενικό Σώμα. Ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζεται είναι η ολισθηρότητα του οδοστρώματος, λόγω της βροχόπτωσης, ενώ έχει γίνει έλεγχος αλκοτέστ στον οδηγό του αυτοκινήτου.

Οι σοροί των τριών νεκρών έχουν μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία, στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, για τη διενέργεια νεκροψίας, ενώ οι τρεις διασωθέντες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας».

Σχετικές ειδήσεις