ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο ντοκουμέντο: O ξυλοδαρμός του άτυχου Βαγγέλη από μπράβους στη Μύκονο

Βίντεο ντοκουμέντο: O ξυλοδαρμός του άτυχου Βαγγέλη από μπράβους στη Μύκονο

Στη δημοσιότητα δόθηκε το βίντεο από τον άγριο ξυλοδαρμό του 31χρονου Βαγγέλη σε beach bar από μπράβους, που είχε ως αποτέλεσμα ο άτυχος 31χρονος να δίνει μάχη για τη ζωή του εδώ και ένα μήνα.

Οι Αρχές εξετάζουν καρέ – καρέ το βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας για να βρουν νέα στοιχεία για το σοκαριστικό περιστατικό.

Το περιστατικό είχε λάβει χώρα στις αρχές Σεπτεμβρίου και έκτοτε ο 31χρονος πατέρας δίνει μάχη στην εντατική για να κρατηθεί στη ζωή.

Από την πρώτη στιγμή η σύζυγος του θύματος, που ήταν μαζί του στο beach bar, έλεγε ότι μπράβοι του μαγαζιού έσπασαν στο ξύλο τον άνδρα της, με πρώτο από όλους γνωστό πυγμάχο που ήταν και υπεύθυνος για την ασφάλεια του μαγαζιού.

Για την υπόθεση έχουν ήδη γίνει συλλήψεις και, πλέον, οι Αρχές εξετάζουν καρέ-καρέ το βίντεο, που προβλήθηκε από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, προκειμένου να καταλήξουν σε πιο σαφή συμπεράσματα για την υπόθεση.

Στο βίντεο διακρίνεται αρχικά τον άτυχο Βαγγέλη να διαπληκτίζεται με το θαμώνα στο μπαρ, δίπλα στο οποίο κάθεται ο σεκιούριτι του μαγαζιού.

Κατόπιν υποδείξεως του σεκιούριτι, ο Βαγγέλης απομακρύνεται και γυρνάει στο τραπέζι του, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα όμως ξαναπηγαίνει στο μπαρ, όπου δέχεται το πρώτο χτύπημα από το θαμώνα.

Με αστραπιαίες κινήσεις ο σεκιούριτι βγάζει τον Βαγγέλη και το φίλο του έξω από το μαγαζί.

Έπειτα ο Βαγγέλης επιστρέφει, πηγαίνοντας προς το μέρος του θαμώνα, για να του ζητήσει το λόγο. Εκεί ο καυγάς ανάβει για δεύτερη φορά και ο Βαγγέλης οδηγείται και πάλι στην έξοδο.

Σχετικές ειδήσεις