ΕΛΛΑΔΑ

Θα γίνουν οι Σπέτσες θερινό Νταβός;

Θα γίνουν οι Σπέτσες θερινό Νταβός;

Αυτό θα είναι τελικά το νησί που σκοπεύει η κυβέρνηση να στρέψει τα διεθνή φώτα, σύμφωνα με τον υφυπουργό εξωτερικών Δημήτρη Μάρδα;

Μιλώντας από το βήμα της Βουλής κατά τη διάρκεια των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης την Τρίτη (06/10/2015) ο υφυπουργός εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας ανέφερε μεταξύ άλλων πως υπάρχει ένα ελληνικό νησί το οποίο θα μετατραπεί σε θερινό Νταβός.

«Έχουμε προσδιορίσει ένα νησί, και υπάρχει μελέτη, το οποίο έχουμε ονομάσει ως “νησί της τέχνης και της τεχνολογίας” και θα το μετατρέψουμε σε θερινό Νταβός, ώστε να έρχονται τα κράτη και να φιλοξενούν τα συνέδρια και άλλες οργανώσεις», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Μάρδας, δίχως όμως να αποκαλύψει ποιο είναι αυτό το νησί.

Όπως μεταδίδει το Saronic Magazine, το θερινό ελληνικό… Νταβός είναι οι Σπέτσες. Σύμφωνα με το δημοσίευμα: «Το ρεπορτάζ υποστηρίζουν έγκυρες δημοσιογραφικές πηγές, επικαλούμενες πολύωρη συνάντηση και συζητήσεις που ξεκίνησαν πριν από τις εκλογές, με εκπροσώπους της περίφημης Αναργύρειου-Κοργιαλένειου Σχολής Σπετσών, καθώς και μελέτες με ευνοϊκούς οιωνούς. Μάλιστα, σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες, στην πρωτοβουλία της αξιοποίησης των δυνατοτήτων των Σπετσών, που στηρίζει και συνδράμει η Τοπική Αυτοδιοίκηση του νησιού, ενεργό ρόλο διαδραματίζει το Ίδρυμα της Αναργύρειου-Κοργιαλένειου Σχολής Σπετσών και ιδιαίτερα διακεκριμένοι απόφοιτοί της».

Σχετικές ειδήσεις