ΕΛΛΑΔΑ

Ασφάλιση υγείας: Ξεχαστείτε!

Ασφάλιση υγείας: Ξεχαστείτε!

Οι αποφάσεις που λαμβάνετε καθημερινά είναι πολλές. Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζετε ακόμα περισσότερες. Ανάμεσα στα θέματα που σας τριγυρίζουν καθημερινά υπάρχουν κάποια, τα οποία θα έπρεπε να ξεπερνάτε χωρίς να σας αγγίζουν.

Θέματα όπως μία περιπέτεια υγείας για εσάς ή κάποιο μέλος της οικογένειάς σας.

Οι 480 άνθρωποι της ΑΧΑ Ασφαλιστικής δίνουν καθημερινά τον καλύτερο εαυτό τους ώστε μέσα από την ασφάλεια υγείας να ξεπερνάτε τις κακοτοπιές χωρίς δεύτερη σκέψη!

Αποστολή της ΑΧΑ είναι να βοηθά τους πελάτες της να ζουν με λιγότερο άγχος στην καθημερινότητά τους, κάτι το οποίο περνά και μέσα από τις παροχές που έχουν τα προγράμματα για να ασφαλίσουν την υγεία τους.

Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος για τον οποίο 9 στους 10 πελάτες της ΑΧΑ Ασφαλιστικής δηλώνουν ικανοποιημένοι από τη διαδικασία αποζημίωσής τους επιβεβαιώνοντας πως η εξυπηρέτηση της ΑΧΑ τόσο για τα προγράμματα υγείας όσο και για τα άλλα προγράμματα της Εταιρείας είναι σε κορυφαίο επίπεδο.

Ιδιαίτερα σε δύσκολες περιόδους όπως αυτή που διανύουμε είναι εξέχουσας σημασίας να νιώθετε την ασφάλεια που χρειάζεστε, έχοντας δίπλα σας έναν ισχυρό και αξιόπιστο σύμμαχο για όλες τις ανάγκες της υγείας σας. Τόσο σε επίπεδο πρόληψης όσο και σε επίπεδο κάλυψης κατά τη νοσηλεία.

Όταν αποτελείτε μέλος της οικογένειας του Ομίλου ΑΧΑ στον οποίο εργάζονται 157 χιλιάδες άνθρωποι και προστατεύουν καθημερινά 103 εκατομμύρια πελάτες σε 59 χώρες, μπορείτε να ξεχαστείτε από τις αναποδιές και να προχωράτε με περισσότερη σιγουριά και ηρεμία στη ζωή σας!