ΕΛΛΑΔΑ

Νεφελούδης: Από Παρασκευή τα επιδόματα σίτισης

Νεφελούδης: Από Παρασκευή τα επιδόματα σίτισης

Η διαδικασία καταβολής των επιδομάτων έχει δρομολογηθεί, τόνισε ο γενικός Γραμματέας του υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης.

Όπως είπε, σε δηλώσεις του από την Τρίπολη όπου εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου, ο κ. Νεφελούδης: ««τα επιδόματα σίτισης θα δοθούν την Παρασκευή (σ.σ 30 Οκτωβρίου) και από Δευτέρα τα οικογενειακά επιδόματα. Καταλαβαίνουμε απόλυτα το πρόβλημα, θα παρακαλούσαμε για την κατανόηση όσο είναι δυνατόν, γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο για όλους, να είμαστε απόλυτα συνεπείς όταν πρέπει και φαντάζομαι δεν θα επαναληφθεί κάτι τέτοιο».

Τόνισε δε ότι η κυβέρνηση εργάζεται για να μην υπάρχουν επιπτώσεις από την τροποποίηση του ασφαλιστικού.

Επιπλέον, για τα μισθολογικά ο κ. Νεφελούδης επεσήμανε ότι, «εργαζόμαστε και είμαστε σε διαπραγμάτευση για να ισχύσουν οι συλλογικές διαπραγματεύσεις που θα τελειώσουν το Νοέμβριο, για να αλλάξουμε το τοπίο των εργασιακών σχέσεων».

Στην Καλαμάτα την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, ο οποίος έστειλε μήνυμα ενότητας και αφού σημείωσε πως είναι ημέρα εθνικής ομοψυχίας, επεσήμανε ότι «όταν είμαστε ενωμένοι έχουμε δείξει ότι μπορούμε να κάνουμε θαύματα».

Κατά την διάρκεια της παρέλασης αναρτήθηκε πανό από μπαλκόνι 3ου ορόφου στην οδό Αριστομένους που καλούσε για συμμετοχή στις κινητοποιήσεις που έχουν προγραμματιστεί για την επόμενη εβδομάδα.

Στη Σπάρτη, η κυβέρνηση εκπροσωπήθηκε από τον γενικό γραμματέα Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης Τζανέτο Φιλιππάκο και στην Κόρινθο, από την γενική γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού Μαρία Βλαζάκη.

Σχετικές ειδήσεις