ΕΛΛΑΔΑ

Βλάβη στη σιδηροδρομική γραμμή Αθηνών - Λαμίας

Βλάβη στη σιδηροδρομική γραμμή Αθηνών - Λαμίας

Μετ΄ εμποδίων διεξάγονται από τα ξημερώματα της Κυριακής (01/11) τα δρομολόγια των τρένων της γραμμής Αθήνα - Λαμία και αντίστροφα, λόγω βλάβης.

Πολύωρη ταλαιπωρία περιμένει τους επιβάτες του ΟΣΕ που θέλουν να κινηθούν στη γραμμή Αθήνα - Λαμία καθώς μια βλάβη στη σιδηροδρομική γραμμή προκαλεί προβλήματα.

Όπως σημειώνει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι επιβάτες από τον σταθμό της Τιθορέας επιβιβάζονται σε λεωφορεία και μεταφέρονται στο Λιανοκλάδι, απ' όπου μπορούν να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς τη βόρειο Ελλάδα με το τρένο, αλλά και το αντίστροφο.

Αντίστοιχα, όσοι κινούνται με κατεύθυνση προς την Αθήνα φτάνουν με τρένα μέχρι το Λιανοκλάδι από εκεί επιβιβάζονται σε λεωφορεία μέχρι την Τιθορέα για να συνεχίσουν πάλι με τρένο μέχρι την Αθήνα.

Τα συνεργεία του ΟΣΕ δουλεύουν ασταμάτητα για να αποκαταστήσουν τη βλάβη ωστόσο τα προβλήματα είναι μεγάλα. Η σιδηροδρομική γραμμή έχει υποστεί βλάβη σε μήκος 27 χιλιομέτρων από το Μπράλο έως το Λιανοκλάδι.

Όπως εξηγούν οι τεχνικοί του ΟΣΕ, που εργάζονται για την αποκατάσταση της βλάβης, η ζημιά προκλήθηκε όταν εκτροχιάστηκε το τελευταίο φορείο από το τελευταίο βαγόνι εμπορικής αμαξοστοιχίας χωρίς να το καταλάβει κανείς και το τρένο συνέχισε την πορεία του μέχρι το Λιανοκλάδι. Το εκτροχιασμένο φορείο ουσιαστικά προκάλεσε τεράστιες ζημιές στις γραμμές.

Οι τεχνικοί του ΟΣΕ εκτιμούν μέχρι σήμερα το απόγευμα θα επισκευασθεί η σιδηροδρομική γραμμή και θα αποκατασταθεί η σιδηροδρομική συγκοινωνία.

Σχετικές ειδήσεις