ΕΛΛΑΔΑ

Χάλκη: Η εκδίκηση της χωρισμένης - Η ερωτική περιπέτεια άναψε «φωτιές» σε πρώην αντιδήμαρχο

Χάλκη: Η εκδίκηση της χωρισμένης - Η ερωτική περιπέτεια άναψε «φωτιές» σε πρώην αντιδήμαρχο

Η «καυτή» περιπέτεια που μονοπωλεί το ενδιαφέρον... της τοπικής κοινωνίας

Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου αναβιώνει η υπόθεση με κατηγορούμενη για εμπρησμό από πρόθεση στο σπίτι του πρώην αντιδημάρχου Χάλκης, επικεφαλής τότε της μειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο, μια 51χρονη νοικοκυρά, κάτοικος Pόδου και προσωρινά Xάλκης, λόγω... ερωτικής απογοήτευσης. Η κατηγορούμενη έχει καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 6 ετών με ανασταλτικό ως προς την έφεση αποτέλεσμα. Το πρωτόδικο δικαστήριο την έκρινε συγκεκριμένα ένοχη με ελαφρυντικά για έναν από τους δύο εμπρησμούς που κατηγορήθηκε, ενώ παρεγράφη η δίωξη σε βάρος της για απειλή.

Η 51χρονη εφέρετο να προκάλεσε πυρκαγιά στην οικία του κ. Κιτράκη Χρυσοβέργη, την 12η Φεβρουαρίου 2007 και την 16η Ιουνίου 2007. Την τελευταία φορά στην οικία βρισκόντουσαν οι δύο αδελφές του, ηλικίας 46 και 43 ετών και το ανιψάκι του, ενώ μετά την σύλληψή της υποστήριξε ότι προέβη στην πράξη αυτή λόγω ερωτικής απογοήτευσης.

Iσχυρίστηκε μάλιστα ότι τελούσε σε σύγχυση διότι έκανε χρήση ισχυρού αγχολυτικού χαπιού, το οποίο λαμβάνει στο πλαίσιο θεραπείας της, μαζί με αλκοόλ και συγκεκριμένα με ουίσκι. O κ. Χρυσοβέργης διέψευσε ότι η αιτία για την επίθεση που δέχτηκε ήταν η ερωτική αντιζηλία της 51χρονης με την οποία είχε μια “περιπέτεια” προ 3ετίας από το συμβάν και αποδίδει την επίθεση σ’ άλλα αίτια, υποστηρίζοντας εμμέσως πλην σαφώς ότι πίσω από την επίθεση που δέχτηκε κρύβονται πολιτικοί του αντίπαλοι.

Πηγή: dimokratiki.gr