ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Σε ερωτική αντιζηλία αποδίδεται το αιματηρό επεισόδιο

Θεσσαλονίκη: Σε ερωτική αντιζηλία αποδίδεται το αιματηρό επεισόδιο

Ένας 28χρονος και μία 27χρονη, που φαίνεται ότι υπήρξαν ζευγάρι κατά το παρελθόν, είναι οι «πρωταγωνιστές» του αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε, νωρίτερα το απόγευμα, σε πολυώροφη οικοδομή, στη συμβολή των οδών Βασ. Όλγας και Π. Συνδίκα, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Οι δύο νέοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» και η κατάστασή τους χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Όπως προκύπτει από νεότερες πληροφορίες της Αστυνομίας, το επεισόδιο διαδραματίστηκε σε πολυώροφη οικοδομή, σε χώρους της οποίας στεγάζεται Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης, το οποίο ο 28χρονος επισκεπτόταν τον τελευταίο καιρό παρακολουθώντας μαθήματα.

Εκεί, εκτιμάται ότι τον αναζήτησε η 27χρονη και -στη συνέχεια- οι δυο νέοι κατευθύνθηκαν στο κυλικείο του Κέντρου, στον 7ο όροφο της οικοδομής, προκειμένου να συζητήσουν. Φαίνεται όμως πως η κουβέντα εξελίχθηκε σε έντονο καβγά και η κατάσταση ξέφυγε.

Λίγο αργότερα, ο 28χρονος έπεσε στο κενό, αφού πρώτα -όπως εκτιμάται- επιτέθηκε με μαχαίρι στην κοπέλα, την οποία τραυμάτισε σοβαρά. Επί τόπου έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που μετέφεραν τους δύο σοβαρά τραυματισμένους νέους στο νοσοκομείο.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, η οποία είναι σε εξέλιξη, αποκλείστηκε εμπλοκή τρίτου προσώπου στο επεισόδιο.

Σχετικές ειδήσεις