ΕΛΛΑΔΑ

Στα «κάγκελα» οι αγρότες - Προειδοποιούν τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: «Μην ψηφίσετε τα μέτρα»

Στα «κάγκελα» οι αγρότες  - Προειδοποιούν τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: «Μην ψηφίσετε τα μέτρα»

Στην Αθήνα θα συναντηθούν την προσεχή Δευτέρα (30/11), εκπρόσωποι της Πρωτοβουλίας Αγροτών προκειμένου να καθορίσουν το νέο πλάνο των κινητοποιήσεών τους, κατά των μέτρων που προωθεί η Κυβέρνηση.

Ψήφισμα διαμαρτυρίας στους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ των κατά τόπους περιοχών τους, επιδίδουν σήμερα Σάββατο (28/11) αγρότες της Πρωτοβουλία Αγροτών, η οποία πλαισιώνεται από 62 Αγροτικούς Συλλόγους σε όλη την Ελλάδα.

Όπως αναφέρει μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων το μέλος της Πρωτοβουλίας και παραγωγός από την Πέλλα, Τάσος Κυραλίδης, «ταυτόχρονα, θα τους προειδοποιήσουμε, καθέναν ξεχωριστά, ότι εάν ψηφίσουν τα προωθούμενα μέτρα για το αγροτικό, όχι μόνο δεν θα λάβουν τη ψήφο μας ξανά, αλλά θα είναι και ανεπιθύμητοι στα χωριά μας».

Συνεχίζοντας ο κ. Κυραλίδης δήλωσε ότι οι αγρότες της Πέλλας συγκεντρώθηκαν με τα αγροτικά τους οχήματα στον κόμβο του Μαυροβουνίου και ήδη κατευθύνονται στην Αριδαία, στο γραφείο του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Σηφάκη και στη συνέχεια θα επισκεφθούν τα Γιαννιτσά και συγκεκριμένα τα γραφεία της υφυπουργού Βιομηχανίας, Θοδώρας Τζάκρη και του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Καρασμάνη.

Αντίστοιχες κινήσεις πραγματοποιούν εκπρόσωποι της Πρωτοβουλίας Αγροτών σε όλη την Ελλάδα, ενώ τη Δευτέρα, έχει προγραμματιστεί συνάντησή τους στην Αθήνα -αντιπροσωπείες και από τους 62 Συλλόγους που απαρτίζουν την Πρωτοβουλία Αγροτών-, προκειμένου να καθοριστεί το νέο πλάνο κινητοποιήσεών τους, όπως τόνισε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Βέροιας και μέλος της Πρωτοβουλίας Αγροτών, Τάσος Χαλκίδης.

Μάλιστα συμπλήρωσε, ότι επί ευκαιρίας της καθόδου τους στην Αθήνα, γίνονται και οι απαραίτητες κινήσεις, προκειμένου να κλείσουν ραντεβού με κυβερνητικά στελέχη.

Ρoή Ειδήσεων