ΕΛΛΑΔΑ

Παραδόθηκε νέο τμήμα της Ε.Ο. Κορίνθου - Πατρών

Παραδόθηκε νέο τμήμα της Ε.Ο. Κορίνθου - Πατρών

Η κίνηση των αυτοκινήτων και στις δύο κατευθύνσεις του νέου τμήματος που δίνεται στην κυκλοφορία, θα γίνεται προσωρινά από το ένα ρεύμα.

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής του νότιου (αριστερού) κλάδου του νέου αυτοκινητόδρομου Κορίνθου - Πατρών από τη χιλιομετρική θέση 126,650 έως τη χιλιομετρική θέση 128,350.

Σε αυτόν θα εκτραπεί προσωρινά η κυκλοφορία και των δύο ρευμάτων της υφιστάμενης Νέας Εθνικής Οδού Κορίνθου - Πατρών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ολυμπίας Οδού, η κυκλοφορία στο τμήμα αυτό θα διεξάγεται με προσωρινή κυκλοφοριακή ρύθμιση με μία λωρίδα πλάτους 3,75μ. και ασφαλτοστρωμένο έρεισμα πλάτους 2,35μ. ανά κατεύθυνση
, ενώ τα δύο ρεύματα θα διαχωρίζονται μεταξύ τους με εύκαμπτους οριοδείκτες και ανακλαστήρες οδοστρώματος (μάτια γάτας).

Οι ρυθμίσεις αυτές είναι απαραίτητες προκειμένου να εκτελεστούν οι απαραίτητες εργασίες κατασκευής του βόρειου (δεξιού) κλάδου του νέου αυτοκινητοδρόμου και άλλων τεχνικών, από τον αρμόδιο Κατασκευαστή (ΤΕΡΝΑ, μέλος της Κ/Ξ ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ) και προβλέπεται να διαρκέσουν από 03.12.2015 έως τις 29.02.2016.

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.


Ρoή Ειδήσεων