ΕΛΛΑΔΑ

Εορταστικό ωράριο για τα εμπορικά καταστήματα από την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου

Εορταστικό ωράριο για τα εμπορικά καταστήματα από την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου

Από την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου τίθεται σε ισχύ το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων στην πόλη των Χανίων, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο τοπικός εμπορικός σύλλογος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση το εορταστικό ωράριο αφορά το χρονικό διάστημα έως και την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016. Με βάση την πρόταση του εμπορικού συλλόγου τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοικτά την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου από τις 11 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, ενώ για την τελευταία Κυριακή του έτους στις 27 Δεκεμβρίου, αναμένεται εντός των επομένων ημερών νέα ανακοίνωση από τον εμπορικό σύλλογο
Σε όλη τη διάρκεια του εορταστικού ωραρίου τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοικτά από τις 9 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι και από τις 5:30 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ. Στις 23, 24, και 30 Δεκεμβρίου τα καταστήματα θα είναι ανοικτά από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ στις 31 Δεκεμβρίου από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. Κλειστά θα είναι τα εμπορικά καταστήματα στις 25 και 26 Δεκεμβρίου καθώς και στις 1,2,3 και 6 Ιανουαρίου του νέου έτους.

Σχετικές ειδήσεις